Florin Piersic, apel emoționant de Ziua Națională. Marele actor nu s-a ferit de cuvinte: „Sper că ați înțeles”

Ana Anitoiu 01.12.2022, 15:39
Florin Piersic, apel emoționant de Ziua Națională. Marele actor nu s-a ferit de cuvinte: „Sper că ați înțeles”

Florin Piersic a făcut un apel emoționant de 1 Decembrie, Ziua Națională a României. Marele actor nu s-a ferit de cuvinte și le-a transmis românilor un mesaj pe care a precizat că speră că aceștia l-au înțeles.

Ce apel a făcut Florin Piersic de Ziua Națională

Florin Piersic a scris pe pagina sa de Facebook că iubirea lui pentru România este atât de mare încât nu i-ar ajunge o singură viață ca să povestească despre țară.

„Dragii mei, la mulți ani! Azi, de 1 Decembrie, vreau să vă zic un singur lucru și anume că iubirea mea pentru România și pentru fiecare om din această țară este atât de mare, încât ar trebui să mai trăiesc două sau trei vieți ca să le povestesc tuturor unde am fost în România, ce am simțit în România, pe unde am filmat în România, să fiu cel mai bun ghid pentru România.

Eu știu tot, iubesc tot ce este legat de țara asta a mea. Sper că ați înțeles și nu vă doresc decât să fiți sănătoși și să ne întâlnim, și să ne îmbrățișăm!”, a scris actorul pe pagina lui de Facebook.

Florin Piersic a emoționat întreaga Românie
Florin Piersic

Florin Piersic Jr., despre tatăl lui

Florin Piersic Jr. a dezvăluit recent că și-a dorit ca marele actor să nu fi fost tatăl lui, mai ales în perioada adolescenței. Invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, actorul de 54 de ani a dezvăluit și că se luptă cu depresia.

„Există undeva o ruptură, care nu poate fi niciodată cusută. Nu am cum pentru că noi nu am avut o relație reală. E o relație corectă, cumva, dar nu profundă. Normal că îl iubesc, că e tata. Acum 20 de ani, îmi era greu să înțeleg, dar acum…”, a mai spus Florin Piersic Jr., cu o altă ocazie, în emisiunea „Marius Tucă Show”.

Florin Piersic, acum în vârstă de 86 de ani, s-a căsătorit în anii 1960 cu mama lui Florin Piersic Jr., actrița Tatiana Iekel, care a murit în anul 2017, la 85 de ani. Cei doi au divorțat după mai bine de un deceniu de mariaj.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...