Florin Cîțu, apărat din PNL după apariția noului său ”dosar”. Pe cine dă vina Alina Gorghiu

Stan Filon 16.08.2021, 14:53
Florin Cîțu, apărat din PNL după apariția noului său ”dosar”. Pe cine dă vina Alina Gorghiu

În presă au apărut detaliile unui nou dosar pe care premierul Florin Cîțu l-a avut în Statele Unite ale Americii. După ce a petrecut două zile la închisoare pentru că a condus băut, Florin Cîțu a fost chemat în instanță și de o instituție bancară, pentru o datorie neplătită. Acum, un nume cunoscut din PNL îi sare în ajutor.

Un nume cunoscut din PNL îi sare lui Florin Cîțu în ajutor, după al doilea ”dosar”

Senatorul Alina Gorghiu a sărit în apărarea premierului Florin Cîțu, care se confruntă acum cu informații care au apărut în presă legate de un nou dosar pe care l-a avut pe numele său în Statele Unite ale Americii! Alina Gorghiu arată cu degetul spre gruparea Ludovic Orban și spune că știe că Florin Cîțu trebuie să aibă mai multe dosare, până la alegerile din interiorul PNL.

”Eu știu că e musai ca Florin Cîţu să aibă zeci de dosare până la Congres. Dar, în noua poveste, există o decizie clară a unei instanțe americane, că speța civilă a fost respinsă, iar firma nu a depus vreo altă solicitare. Adică există cineva care te dă în judecată, tu nu știi, că nu te anunță nimeni, cererea lor este respinsă, iar tu rămâi cu denigrările. Sau nici justiția americanilor nu mai e bună zilele acestea?”, scrie Alina Gorghiu.

Un nume cunoscut din PNL ii sare lui Florin Citu in ajutor, dupa al doilea ”dosar”
Un nume cunoscut din PNL ii sare lui Florin Citu in ajutor, dupa al doilea ”dosar”

Cum a scăpat Florin Cîțu de dosarul din SUA

”Documentul instanţei semnat de judecătorul Steven P. Van Marel arată, într-o notificare olografă, că speţa civilă (Case No. LACV044600, Clarke-Jordan Financial, LC vs Florin V Cîţu) a fost respinsă în următoarea zi după expirarea termenului pentru notificarea lui Florin Cîţu, respectiv pe 24 februarie 2009”, citează Alina Gorghiu din documentele publicate de Mediafax și Aleph News.

După ce în urmă cu 20 de ani Florin Cîțu a făcut două zile de închisoare pentru că a fost găsit băut la volan și a plătit și o amendă de 1000 de dolari, acum în presa din România au apărut detalii dintr-un alt dosar. Totul a avut loc la 6 ani după ce Florin Cîțu a părăsit America. Pe 21 iulie 2008, Florin Cîţu a fost chemat în judecată în Iowa pentru o datorie neplătită de 6.698,73 de dolari de pe un card de credit deschis la Maryland National Bank, N.A. Timp de6 luni de zile a fost căutat Florin Cîțu prin toată America, însă nu a fost de găsit, așacă dosarul s-a închis. Florin Cîțu era deja directorul unei bănci din România.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...