Florin Busuioc, replică neaşteptată la Pro TV. Ce a spus prezentatorul meteo despre romi

Ana Anitoiu 05.04.2021, 15:08
Florin Busuioc, replică neaşteptată la Pro TV. Ce a spus prezentatorul meteo despre romi

Florin Busuioc a dat o replică neașteptată la televizor. Prezentatorul rubricii meteo din cadrul Știrilor Pro TV a făcut un comentariu despre romi, pornind de la o știre legată de casele cu arhitecturi haotice, fără să se teamă de faptul că ar putea stârni controverse.

Florin Busuioc, replică neaşteptată la Pro TV

Prezentatorul meteo de la Pro TV este cunoscut pentru faptul că îi place să comenteze nu doar vremea, dar și vremurile. Florin Busuioc a fost provocat recent de o știre să facă un comentariu referitor la romi. Mai exact, când a auzit că arhitectul șef nu mai permite de acum încolo să se construiască case cu arhitecturi haotice, Busu nu s-a putut abține.

”Cum să nu mă lase pă mine sa-mi fac case cu turnulețe?”, a comentat Florin Busuioc imitând accentul pe care l-ar fi avut în opinia lui un rom, fără să îi pese de faptul că această intervenție a lui ar putea stârni controverse puternice.

Florin Busuioc, replica neasteptata la Pro TV. Ce a spus prezentatorul meteo despre romi
Florin Busuioc

Florin Busuioc, despre Costel Alexe

În cadrul emisiunii ”La Măruță”, Florin Busuioc a comentat mai multe știri, inclusiv pe cea referitoare la Costel Alexe, fost ministru al Mediului și actualul președinte al Consiliului Județean Iași, care a înlocuit limba engleză cu ”bam-bam”. În urmă cu ceva timp, Busu a avut un discurs conspiraționist referitor la pandemia de coronavirus. Mai multe detalii, AICI!

”Băi, nenea Costel Alexe, nu mai încerca. A mai avut o încercare la o conferință internațională în străinătate și s-a făcut de râs. Las-o bre, în pace. Pune pe altcineva să citească. Așa citea și Iliescu în engleză, hai să fim serioși. Dacă nu știi, nu te afirma, nu încerca să faci asta. Lui i s-a dat să facă o chestie, bănuiesc că nu el a scris asta. El doar s-a nimerit să citească. Limbile străine sunt pentru cei care au aplecare, care pot învăța această limbă străină. Dar, în 2021, un membru de partid ar trebui să știe, cel puțin, limba engleză, chiar dacă e mai complicat la vârsta lui”, a spus Florin Busuioc.

Florin Busuioc a luat coronavirus de la Cătălin Măruță

La începutul lunii martie, Florin Busuioc a povestit că s-a infectat cu coronavirus de la Cătălin Măruță, înainte ca moderatorul de la Pro TV să anunțe că are COVID-19 și să se izoleze acasă, alături de soția lui, Andra, care a făcut și ea boala. În timp ce celebrul cuplu s-a tratat acasă și s-a confruntat, între altele, cu dureri musculare și lipsa mirosului și a gustului, prezentatorul meteo a fost mai puțin norocos.

“Te-a imunizat acum, da? Ca să nu mai luăm unul de la altul. Aoleu, ce dărnicie a avut Cătălin în ziua aia. Cum mi-a dat-o el așa. «Ia, măi, și tu, ca să stai liniștit în spital o lungă vreme». Ce să fac, am stat”, a spus Florin Busuioc, reîntors vineri, 5 martie, în emisiunea “La Măruță” de la Pro TV.

Cum și-a schimbat Florin Busuioc viața după ce a suferit un infarct

În 2018, Florin Busuioc a suferit un infarct. De când a scăpat cu viață, Busu a schimbat ceva extrem de important în viața lui. Prezentatorul meteo a dezvăluit că s-a lăsat de fumat – obicei pe care îl căpătase de timpuriu, încă de la vârsta de 17 ani. De altfel, tatăl și bunicul lui, amândoi fumători, au murit ”de inimă”. Mai multe detalii, AICI!

”Ziua aceea mi s-a şters din memorie. Nu ştiu dacă am învăţat ceva. M-am lăsat de fumat şi a fost o decizie foarte bună, benefică pentru sănătate. Înainte de pandemie, obişnuiam să mai fac plimbări, dar nu pot spune că m-am apucat să-mi schimb viaţa complet. Am fost la medic, totul este în regulă, nu am probleme. Lucrurile merg bine. Merg în continuare în deplasare, dar am lăsat-o mai uşor”, a declarat Florin Busuioc, în urmă cu ceva timp, pentru Libertatea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...