Florin Busuioc s-a infectat cu Covid de la Cătălin Măruță. ”Ia și tu, ca să stai puțin în spital”

Ana Anitoiu 05.03.2021, 21:55

Florin Busuioc s-a infectat cu noul coronavirus de la Cătălin Măruță. Actorul și prezentatorul rubricii meteo de la Pro TV a povestit cu ironie cum a reușit colegul lui să îi facă rost de două săptămâni petrecute în spital, cu COVID-19.

Cum s-a infectat cu coronavirus Florin Busuioc de la Cătălin Măruță

Florin Busuioc, în vârstă de 58 de ani, a spus că s-a infectat cu noul coronavirus de Cătălin Măruță, deoarece a stat cu el pe canapeaua emisiunii sale, la data de 29 ianuarie, cu o zi înainte ca prezentatorul să anunțe că are COVID-19 și să intre în izolare.

“Te-a imunizat acum, da? Ca să nu mai luăm unul de la altul. Aoleu, ce dărnicie a avut Cătălin în ziua aia. Cum mi-a dat-o el așa. «Ia, măi, și tu, ca să stai liniștit în spital o lungă vreme». Ce să fac, am stat”, a spus Busu, reîntors vineri, 5 martie, în emisiunea “La Măruță” de la Pro TV.

Florin Busuioc s-a infectat cu Covid de la Catalin Maruta. ”Ia si tu, ca sa stai putin in spital”
Andra si Catalin Maruta

Florin Busuioc a suferit un infarct, în urmă cu doi ani

Întrucât are 58 de ani și pentru faptul că în urmă cu doi ani a suferit un infarct, la sfârșitul unui spectacol de teatru jucat pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova, Busu a fost internat de medici pentru două săptămâni în spital. În urma episodului ce s-ar fi putut încheia tragic, actorul s-a ales cu două stenturi în inimă.

La începutul lunii februarie, atât Cătălin Măruță, cât și soția lui, Andra, și cei doi copii ai lor, David și Eva, au fost testați pozitiv pentru noul coronavirus. Aceștia nu au avut nevoie de internare în spital, deoarece au făcut o formă ușoară de COVID-19. Cântăreața a povestit pe rețelele de socializare că și-a pierdut temporar gustul și mirosul și că s-a confruntat cu dureri musculare.

Cătălin Măruță a explicat cum s-a infectat cu noul coronavirus

La rândul lui, Cătălin Măruță a explicat cum s-au infectat el și familia lui cu noul coronavirus. Prezentatorul a spus că nu au fost anunțați de nicio persoană cu care au luat contact că s-ar fi îmbolnăvit și că s-au testat des, ca să fie siguri. În ciuda faptului că și-au luat măsuri de precauție, nu au scăpat. Vedeta a precizat că Andrei nu i-a fost afectată vocea și a adăugat, cu ironie, că în ciuda acestui episod nefericit, el nu a slăbit.

”Însă deja sunt atât de multe cazuri, încât este foarte greu să mai urmărești traseul contractării virusului. Noi ne-am luat măsuri de precauție, ca toată lumea, Andra și copiii au stat mai mult acasă, iar eu am lucrat în condiții speciale, dar această boală este atât de contagioasă că, pur și simplu, nu ne-am putut feri de ea. Andra s-a simțit de parcă ar fi fost răcită sau gripată, a fost obosită, răgușită, a și tușit, dar toate simptomele i-au trecut în câteva zile, la fel și mie. Vocea ei nu a avut de suferit, din fericire, iar eu nu am slăbit, din păcate…”, a spus Cătălin Măruță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI