EXCLUSIV Busu a fost din nou la un pas de moarte, la doi ani de la infarct! De necrezut cum și-a riscat viața la filmările ”Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună!”

Alexandru Catalan 20.11.2020, 16:54

Busu, din nou la un pas de moarte. Actorul Florin Busuioc (58 de ani), care în urmă cu doi ani a suferit un infarct pe scenă, iar medicii i-au salvat viața în ultima clipă, a fost din nou la un pas de moarte, la filmările pentru ”Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună!”.

Busu a fost din nou la un pas de moarte

În toamnă, trei buni prieteni, Văru‘ Săndel, Cosmin Seleşi şi Alin Panc, toţi din Zalău, au asistat la o secvenţă la care nici cei mai îndrăzneţi cascadori nu s-ar încumeta. Văru‘ Săndel a povestit, pentru impact.ro, despre filmările peliculei, dar și despre scenele în care a fost implicat Busu și care se pare că vor fi tăiate la montaj.

”Amu, poți prezenta știrile din prun!”

Fără voia sa, Florin Busuioc, îndrăgitul ”Busu” de pe scenă şi totodată de la rubrica Meteo, de la PROTV, a fost protagonistul unei secvenţe de infarct, chiar pe platourile de filmare. Cei trei sălăjeni, alături de Florin Busuioc, filmau la o stână din Munţii Apuseni, lângă Cluj, la sfârşit de august şi început de septembrie, pentru pelicula ”Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună”. Trebuie spus că Busuioc îi luase locul lui Bebe Cotimanis, care filma în aceeaşi perioadă pentru serialul ”Vlad” (PRO TV).

”Ne pregăteam fie pentru o nouă zi sau pentru o nouă scenă. Nu mai reţin. Ceea ce ştiu e că Florin Busuioc se afla pe un ATV oferit pe bază de contract de unul dintre sponsorii filmului, a cărui imagine mai trebuie să apară în peliculă.  Busu, colegul nostru, a avut inspiraţia nefericită de a-l porni. Cert e că nărăvaşul ăla, care e foarte greu de strunit chiar şi pentru cei care ştiu cum să se comporte cu el, nu l-a suportat foarte tare în şa şi, la prima colină, l-a aruncat într-un prun. Ştiind problemele cu care se confruntase Florin am înlemnit cu toţii. Am alergat către copac, unde am constatat că eroul nostru nu păţise nimic grav, cu excepţia unei spaime teribile. Nu m-am putut abţine şi i-am zis-o: . Am râs, dar nu prea era râsul nostru‘‘, a povestit peripeţia Văru‘ Săndel pentru impact.ro.

Busu a fost din nou la un pas de moarte
Afișul peliculei care s-a filmat în urmă cu două luni

”Lora a adormit într-un cojoc de cioban!”

El a adăugat că şi interpreta principală, solista Lora, le-a dat într-o zi ceva palpitaţii: ”Ei bine, Lora, adică eroina principală Velvet, fugită de la propria nuntă din motive pe care o să le aflaţi după ce vedeţi filmul, trebuia să tragă nişte secvenţe. Lora în sus, Lora în jos, nimic. Am răscolit toată stâna aceea, construită de noi, dar nici picior de Lora. Peste câteva ore apărea şi dumneai, ciufulită toată. Se băgase într-un cojoc de cioban, de acela original, miţos, şi dormise ca în sânul lui Avraam. Când ne-a povestit tărăşenia am râs cu toţii, ca nişte copii”. Pelicula va fi lansată la 4 aprilie 2021 şi eroii noştri speră să se bucure de mare succes la public.

Se ține departe de coronavirus cu ”pălinca de Zalău”

Până atunci, Văru‘ Săndel spune că se ”va trata” cu multă atenţei contra COVID-ului, folosind  ‘‘vaccinul‘‘ aflat la îndemâna oricui, ţuica, mai ales că Sărbătorile bat la uşă: ”Ardelean fiind, prefer pălinca, mai ales că cea de Zalău are nume şi renume. Dar cum de ceva vreme m-am stabilit în sud, pe lângă Bucureşti, mai gust şi câte o ţuică, să nu se supere nimeni”, a făcut el haz de necaz.
Urmăriți Impact.ro și pe