Flavia Mihășan a făcut anunțul pe care toată lumea îl aștepta. Răzvan și Dani sunt în culmea fericirii

Andreea Bisinicu 27.11.2020, 13:08

Flavia Mihășan a făcut anunțul pe care toată lumea îl aștepta. Răzvan și Dani sunt în culmea fericirii. Ce i-au transmis matinalii de la Antena 1 fostei lor vecine  de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Flavia Mihășan a făcut anunțul pe care toată lumea îl aștepta

Flavia Mihășan este în culmea fericirii. A făcut anunțul pe care toată lumea îl aștepta. Frumoasa blondină este însărcinată cu al doilea copil. Dansatoarea a dat vestea tuturor admiratorilor săi printr-o fotografie postată pe contul său oficial de Facebook.

Răzvan Simion și Dani Oțil sunt printre primii care au felicitat-o pe viitoarea mămică, urându-i sănătate și sarcină ușoară. Flavia Mihășan este logodită cu Marius Moldovan și mai au împreună un băiețel, pe nume Carol. Fosta vecină de la „Neatza” a acordat un interviu revistei VIVA în care a vorbit despre cea mai mare bucurie a vieții sale: faptul că va fi mamă pentru a doua oară.

„Peste cateva luni micutul nostru perfect va fi fratiorul mai mare, iar noi, parintii cei mai norocosi din toata lumea!!♥️

Here we go again, Marius Moldovan! ?
Se spune că nicio sarcină nu seamănă cu alta, iar în cazul Flaviei Mihășan acest lucru se adeverește. Frumoasa blondină a spus că atât ea cât și bebele pe care-l poartă în pântec se simt foarte bine, iar analizele au ieșit perfecte. Se pare că norocul este de partea vloggeriței, întrucât dansatoarea a spus că nu a vrut ca diferența dintre Carol, primul ei născut, și al doilea copil care este pe drum să fie mai mare de doi ani.
Flavia Mihasan va deveni mama pentru a doua oara
Flavia Mihasan va deveni mama pentru a doua oara

Ce probleme a avut Flavia Mihășan în timpul sarcinii

Chiar dacă este însărcinată în numai 15 săptămâni, Flavia a mărturisit că a avut mici neplăceri în primele două luni, dar nimic care să nu fi fost suportabil. Spre deosebire de perioada în care a fost gravidă cu micuțul Carol, de data aceasta, blondina le-a mărturisit celor de la VIVA că s-a confruntat cu grețuri matinale, o poftă insațiabilă de mâncare, insomnii și câteva stări de disconfort.

Cu toate acestea, fosta vecină de la „Neatza cu Răzvan și Dani” spune că nu are motiv să se plângâ și abia așteaptă venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Chiar dacă încă nu știu sexul copilului, singurul lucru pe care și-l doresc Flavia și logodnicul ei Marius Moldovan este ca bebelușul să se nască sănătos.

„Spre deosebire de prima sarcină, de data asta am avut senzații de greață, mi-a fost foarte somn și, cumva, am  avut și  insomnii. Dar, în general, nu mă pot plânge că trăiesc o sarcina grea. În primele săptămâni am avut stări de greață, o foarte mare poftă de mâncare, ceea ce nu se întâmplase în timpul primei sarcini. Sunt momente în care și uit că sunt însărcinată, alergând constant după Carol. Cert e că abia aștept să cunosc bebelușul ăsta minunat, îl așteptăm cu mare, mare drag!”, a declarat Flavia Mihășan pentru revista VIVA.

Urmăriți Impact.ro și pe