Cum arată Flavia Mihășan, după ce a devenit mămică. Oamenii se uită mirați la corpul ei FOTO

Elena Avramescu / 31.07.2020, 14:09

Flavia Mihășan, fosta vecină de la neața cu Răzvan și Dani, este considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. Chiar dacă a devenit mămică anul trecut, corpul ei pare să nu fi suferit nicio transformare și arată mai bine ca niciodată.

Cum arată Flavia Mihășan după ce a devenit mămică

Pentru că vremea a fost caniculară, Flavia Mihășan și Marius Moldovan au decis să meargă pentru câteva zile la mare, împreună cu fiul lor, Carol. Iar toți cei prezenți pe plajă au fost extrem de încântați la apariția Flaviei, fiindcă aceasta s-a îmbrăcat cu un costum de baie extrem de sexy, care i-a pus în valaore trupul bine tonifiat.

Nu s-a sfiit și a postat pozele sexy pe Instagram, unde fanii au reacționat pozitiv, complimentând-o pentru felul în care arată, mai ales că a trecut printr-o sarcină. La ce abdomen are, nici nu zici că a fost însărcinată în urmă cu un an de zile.

Cum arată Flavia Mihășan, după ce a devenit mămică
Cum arată Flavia Mihășan, după ce a devenit mămică

“Bebe Carol era in fata mea.?☺️❤️ Asa se explică zâmbetul din poza asta. Si nu, n-a mâncat tot nisipul de pe plajă! ??❤️??‍♀️?” a fost descrierea pozei care a strans cele mai multe aprecieri de la fani.

“That body! ???? Ma motivezi si pe mine sa ma antrenez cand ma uit la postarile tale! Cateodata e mai greu dar cand vad rezultate ca a tale… Incerc sa ma tin de treaba!! ???❤️?”, “Superbă. Un corp de invidiat”, “Bravo ferice de barbatu tău. ❤️?”, sunt doar câteva dintre comentariile admirative.

„Nu-mi doresc un singur copil”

Flavia se simte împlinită complet de când a devenit mamă și spune că este pregătită pentru tot ceea ce urmează în anii următori, cand Carol va mai crește: „Mie îmi este teamă să nu fiu prea permisivă. (…) Eu cred că o să fiu o mamă foarte bună pentru că am avut un exemplu foarte bun. Mama mea a crescut trei copii şi a făcut o treabă foarte bună.

Nu-mi doresc un singur copil. Dacă noi am fost trei, îmi doresc…poate nu trei. Doi îmi doresc sigur.  M-am pregătit, adică mă pregătesc pentru asta…mă uit în jur şi încerc să văd ce îmi place şi ce nu îmi place în parenting. Cred că este important să îl laşi liber”, a spus Flavia în urmă cu ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI