Flavia Mihășan, apariție surpriză la un an după ce a născut. Ce au remarcat fanii la fosta asistentă a lui Răzvan și Dani

Diana Dumitrache 29.07.2020, 18:32

S-a împlinit un an de când Flavia Mihășan a devenit mamă pentru prima oară. Vedeta TV a născut în iulie 2019 un băieţel care a primit numele de Carol. Iată ce au observat fanii la fosta asistentă a lui Răzvan și Dani.

Apariţie de senzaţie a Flaviei Mihășan, mămică de un an

În luna iulie a anului trecut, Flavia Mihășan şi-a îndeplinit cea mai mare dorinţă. Fosta vedetă a Antenei 1 a devenit mămica unui băieţel. Carol i-a schimbat complet viaţa asistentei TV: blondina a renunţat la televiziune şi şi-a dedicat tot timpul copilului.

“Ieri ai împlinit un an, copilul nostru drag şi bun. Primul an în care m-am minunat de tine în fiecare moment, de zâmbetul tău atât de sincer, de gingăşia ta. Aş putea să scriu atât de multe, scriu şi şterg, pentru că nu găsesc cuvintele suficiente pentru a descrie cât de mult de iubesc. La mulţi ani, copilul nostru! Mami şi tati te iubesc enorm şi pentru totdeauna!”, a scris vedeta pe contul ei de Instagram.

Flavia Mihășan, apariție surpriză la un an după ce a născut. Ce au remarcat fanii la fosta asistentă a lui Răzvan și Dani
Flavia Mihășan, apariție surpriză la un an după ce a născut. Ce au remarcat fanii la fosta asistentă a lui Răzvan și Dani

Nu a renunţat, însă la dans şi la modul de viaţă sănătos, iar asta se vede şi din postările sale pe contul de socializare, dar mai ales din felul în care arată. Internauţii au observat că fosta vecină de la “Neatza cu Răzvan şi Dani” a revenit repede la silueta de dinainte de sarcină.

„Au fost unele persoane care mi-au spus că nu mănânc suficient. Dar sunt corpuri şi corpuri. Eu mănânc exact cât simt nevoia. Nu cred în a mânca cât pentru doi şi asta cred că mi-o poate confirma orice medic. Mănânci fix când ţi-e foame şi alegi mese nutritive, astfel încât să-i transmiţi lui bebe substanţele hrănitoare necesare. Dar nu cred în „să rupem frigiderul“. Nu ştiu exact cât am luat în greutate, pentru că nu m-am cântărit, nu făceam asta nici înainte de a fi însărcinată”, declara Flavia Mihășan într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Flavia şi Marius, un cuplu minunat

Flavia Mihășan și-a găsit fericirea în brațele lui Marius Moldovan, un dansator profesionist în vârstă de 29 de ani. Cei doi s-au cunoscut la repetițiile pentru musicalul „Mamma Mia!”, iar acum formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...