Ce face și cum arată acum Flavia Mihășan, fosta asistentă tv de la Antena 1. De nerecunoscut! Foto

Rădulescu Valentin 17.06.2020, 11:04

Flavia Mihășan este cunoscută mai ales pentru aparițiile ei sexy pe care le făcea în preajma lui Răzvan Simion și Dani Oțil. Recent însă, fosta asistentă de la Antena 1 a apărut în public și este de nerecunoscut. Ce face acum Flavia Mihășan?

Flavia Mihășan, apariție de nerecunoscut!

Dacă până acum fosta asistentă de la ”Neatza” făcea furori printre bărbați cu aparițiile ei incendiare în haine mulate, acum frumoasa blondină s-a schimbat total. Flavia Mihășan a renunțat de tot la aparițiile ei sexy de când a adus pe lume primul copil. Aceasta a aruncat câteva haine largi și confortabile pe ea, iar după a ieșit afară. Mai mult, se pare că din lipsa timpului, asistenta tv nu mai are timp nici pentru a se aranja, deoarece și-a făcut apariția nemachiată.

Cei de la ciao.ro au surprins-o pe vedetă zilele astea în timp ce se plimba pe străzile din Capitală. Alături de o prietenă și micuțul ei, Flavia Mihășan a petrecut ceva timp în aer liber, discutând mai multe lucruri. În timp ce vedeta și-a plimbat micuțul, nu pare să fi ținut cont și de restricțiile impuse de autorități. Flavia a purtat masca mai mult de ”formă”, deoarece nasul și gura nu erau acoperite.

Sursă Foto: ciao.ro

Flavia Mihășan are mare grijă de ea

Vedeta a dezvăluit în urmă cu ceva timp că nu ține un regim special după naștere, ci doar mănâncă sănătos și face sport. Asistenta tv este aflată în concediu, dar și așa, kilogramele în plus nu au fost o problemă deoarece a făcut eforturi mari pentru a se menține. Totodată, Flavia consideră că și alăptarea contribuie la acest lucru.

„Nu fac nimic în mod special, alăptez, cred că ăsta este secretul, dar fac și sport, mănânc sănătos, în cazul corpului meu a funcționat treaba asta cu alăptarea. Sunt norocoasă, nu am vergeturi, însă în timpul sarcinii am avut grijă de mine, m-am dat cu uleiuri, tot felul de creme, sunt chiar mai slabă ca înainte să rămân însărcinată. Am fost și eu copleșită după naștere, am avut noroc să nu fac depresie postnatală.

Am fost copleșită la început pentru că am încercat să fac totul bine, să fie perfect, și m-am stresat. Sunt nopți nedormite, multe la rând, dar, în rest, totul a fost foarte OK. Bebe nu a avut colici, este un copil tare cuminte de care nu pot să mă desprind, nu pot să stau fără el”, a mărturisit Flavia în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe