Femeile din viața lui Codin Maticiuc. Drumul lui Poponeț de la băiat de bani gata la băiat bun

Daria Petrescu 16.09.2020, 10:21
Femeile din viața lui Codin Maticiuc. Drumul lui Poponeț de la băiat de bani gata la băiat bun

Codin Maticiuc este unul dintre cele mai spumoase personaje din showbiz. Dacă în urmă cu mai mulți ani era supranumit „crai de Dorobanți”, ei bine, în prezent acesta s-a schimbat total. A devenit tată, are o iubită stabilă și este implicat în mai multe proiecte. Codin face parte din juriul Masked Singer, la Pro tv și este alături de copiii bolnavi de cancer.

Codin Maticiuc a beneficiat de-a lungul timpului de prezența unor nume sonore din showbiz

În urmă cu mai bine de un an, Codin Maticiuc a devenit tatăl unei fetițe superbe, care îi seamănă perfect. Micuța a fost botezata Smaranda, numele pe care îl poartă de altfel și mama lui Codin.

Cea care l-a făcut tată pe Codin Maticiuc este o brunetă superbă, în vârstă de 30 de ani. Ana Pandeli mai are un băiețel din relația anterioară, pe care juratul de la Pro TV îl iubește foarte mult. Însă, acesta nu a avut mereu o viața liniștită ca cea pe care o are acum.

De-a lungul timpului, Codin a fost surprins alături de frumuseţile cu nume sonore pentru care a avut sentimente pe termen limitat. Printre acestea se numără solista Alina Crişan, actriţa Maria Dinulescu, fotomodelul Corina Zugravu.

Maticiuc s-a iubit și cu fostele vedete tv Rodica Miron şi Raluca Lăzăruţ. De asemenea, în urmă cu doi ani, Codin a avut o relație cu Flavia Mihășan, fosta asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani. Gina Pistol și Anna Lesko au avut de asemenea o relație cu acesta.

Viața lui Codin s-a schimbat total după ce a devenit tată
Viața lui Codin s-a schimbat total după ce a devenit tată

În urmă cu patru ani a lansat o carte

În urmă cu mai bine de patru ani, la lansarea volumului său „Consumatorul de suflete”, Codin Maticiuc a vorbit despre dragoste şi femei.

„Sper să rămân „Crai de Dorobanţi” în continuare. Iubesc viaţa şi femeile, iar fiecare personaj din cartea mea este un cumul din toate domnişoarele pe care le-am cunoscut.

Eu cu absolut toate femeile cu care am fost am rămas prieten. Oricum personajele mele sunt compuse dintr-un cumul de fete şi nimeni nu o să se recunoască”, a declarat el, la Prima TV.

Codin Maticiuc vrea să renoveze etajul 7 al Spitalului Fundeni

În luna iunie, Codin Maticiuc a postat un mesaj pe contul de socializare, unde a mărturisit că vrea să renoveze etajul 7 al Spitalului Fundeni. De altfel, este cunoscut faptul că acesta s-a implicat de-alungul timpului în numeroase acte de caritate. El a fost și este în continuare alături de copiii bolnavi de cancer, cărora vrea să le facă viața cât mai fumoasă.

“Oameni buni, săptămâna trecută m-am întâlnit cu doamnele din conducerea spitalului Fundeni.  Sunt fericit să vă anunț că vara asta demarăm renovarea etajului 7 despre care vă tot spun.

Am prezentat un proiect care 80% va fi cel final și va include construcția efectivă a unei băi în fiecare salon. Astfel încât copiii să nu mai folosească baile de pe hol și ele să rămână.

Revin cât pot de repede cu un cost final. Până acum am strâns 100k euro din donații și din tricourile și măștile vândute pe Tshirt Factory.ro. Mai am o promisiune de 20-30k de la Patru Mâini.  Au mai donat și oricum îmi sunt mereu aproape în asta. Promisiunea mea este: duc proiectul până la capăt, strâng mai puțini bani decât necesar atunci pun eu restul.

Dacă, Doamne ajută, strâng mai mulți îi voi cheltui tot la Fundeni, tot la copii bolnavi de cancer. Sunt nevoi, tot la etajul 7 la secția de nefrologie, la 6, șamd”, a spus acesta pe pagina lui personal, în luna iunie a acestui an.

Urmăriți Impact.ro și pe