Fiul Mihaelei Rădulescu tocmai a împlinit 17 ani. Cum arată Ayan, s-a transformat într-un adolescent deosebit

Iancu Andreea 02.08.2021, 14:49

Este motiv dublu de sărbătoare în familia uneia dintre cele mai cunoscute vedete din România. Fiul Mihaelei Rădulescu tocmai a împlinit 17 ani, cu doar o zi înainte ca mama sa să aniverseze frumoasa vârstă de 52 de ani. Deși mulți îl știau pe Ayan în postura de copil, acum tânărul este un adolescent care poate fi cu ușurință confundat cu un bărbat în toată regula. Iar mama sa nu își mai încape în piele de mândrie. Prezentatoarea emisiunii Masked Singer a postat câteva imagini cu fiul său, alături de un mesaj emoționant.

Fiul Mihaelei Rădulescu, Ayan, a împlinit 17 ani. Cum arată tânărul în prezent

Ayan Schwartzenberg, fiul Mihaelei Rădulescu din urma căsătoriei cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, a împlinit 17 ani. Tânărul este sărbătorit astăzi, 2 august, iar mama sa a ținut să se mândrească cu fiul său, despre care a vorbit într-un mod emoționant. Vedeta a dezvăluit primele imagini cu cel care odinioară era doar un puști. Astăzi, Ayan poate fi considerat un bărbat în toată regula, mai cu seamă că aspectul fizic și maturitatea de care dă dovadă demonstrează că Mihaela a făcut o treabă foarte bună în educația tânărului.

La cei 17 ani, Ayan Schwartzenberg se poate lăuda cu numeroase premii sportive, obținute în urma sporturilor pe care le practică. Adolescentul este multiplu campion la Muay Thai (box thailandez), de patru ori campion la Krav Maga (sport de apărare) şi are și o medalie la Kickboxing. Pe lângă aceste reușite, Ayan mai este pasionat și de alergare-maraton, fotbal, tir, escaladă, şah, motocros, ciclism, tenis, înot, schi, snowboard, skateboard, wakeboarding, schi nautic, dar şi planorism, semn că tânărul a reușit să treacă prin numeroase experiențe de viață până la această vârstă.

Cum arată fiului Mihaelei Rădulescu, care tocmai a împlinit 17 ani
Mihaela Rădulescu alături de Ayan, fiul său, în vârstă de 17 ani

Ce mesaj emoționant a transmis Mihaela la aniversarea fiului său

Ieri era un pui de om, căruia Mihaela Rădulescu îi îndruma primii pași, iar astăzi Ayan o depășește pe mama sa în înălțime. Cu siguranță sufletul vedetei de al Pro TV este plin de sentimente de mândrie și iubire eternă pentru copilul său, despre care spune, într-un mesaj postat pe Instagram, că va rămâne mereu copul în viziunea ei, chiar dacă se transformă pe zi ce trece într-un bărbat în toată regula.

Nu-mi pasă că nu-s cele mai reușite poze. Mi-ajunge să știu că am fost împreună, de ziua lui, așa cum am fost mereu – cu aceeași iubire strașnică, cu același chef de viață, cu aceeași bucurie cu care m-a încărcat de când l-am adus pe lume. E tot puiul meu, e tot sufletul meu, chiar dacă e bărbat în toată regula. A crescut prea repede, dă de viață pe cont propriu, muncește pentru ce visează… Am tot mai puține de făcut pentru el, învăț să mă dau ușor deoparte și să-l las să zboare. Uf…., mai am de-nvățat, a notat pe Instagram Mihaela Rădulescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...