De ce nu mai vrea fiul Mihaelei Rădulescu să vorbească limba română. „Am problema asta cu el”

Andreea Bisinicu 26.10.2020, 12:58
De ce nu mai vrea fiul Mihaelei Rădulescu să vorbească limba română. „Am problema asta cu el”

De ce nu mai vrea fiul Mihaelei Rădulescu să vorbească limba română. „Am problema asta cu el”. Se pare că Ayan nu vrea să mai vorbească în limba maternă. Motivul este unul banal.

Ce mai face Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, la 16 ani

Anii au trecut, ea a clipit și el a crescut. Ayan Schwartzenberg, fiul Mihaelei Rădulescu, are acum 16 ani. Este un elev model la un liceu, iar mama lui are toate motivele din lume să fie mândră de el.

Are rezultate excelente la școală, note de top și face mult sport. Ayan nu ratează nicio ocazie de a-și etala mușchii pe rețelele de socializare, spre deliciul adolescentelor care îl urmăresc.

„Este o fericire pentru mine, am un copil bun. Ştiu, când mamele îşi laudă propriii copii sună ciudat, dar chiar am un copil bun. Un copil foate pasionat de şcoală, care ştie foarte bine ce vrea, iar chestia asta mă bucură foarte tare. Nu aş fi avut vreo problemă dacă ar fi fost nehotărât, fiindcă e firesc la vârsta asta, dar deocamdată pare hotărât să meargă pe cibernetică’, a mărturisit vedeta pentru Viva.ro

Conform celor de la Viva, Ayan Schwartzenberg urmează cursurile unui liceu din Monte Carlo, Monaco. După ce va termina studiile liceale, băiatul are gând să meargă la o universitate prestigioasă.

În urmă cu câteva luni, Ayan a reprezentat Republica Franceză într-un program al Universității Yale, unde a susținut o dezbatere despre substanțele interzise consumate de tineri și urmările pe care le implică.

Fiul Mihaelei Radulescu a crescut si este un cavaler in toata regula
Fiul Mihaelei Radulescu a crescut si este un cavaler in toata regula

De ce nu mai vrea fiul Mihaelei Rădulescu să vorbească limba română

Mihaela Rădulescu a vorbit despre fiul ei și cum încearcă să-l țină cât mai departe de lumina reflectoarelor.

„Și pe băiatul meu încerc să-l țin cât mai departe de gurile rele, de viața publică, mai ales la vârsta asta. E tot ce am visat despre el, e bucuria mea supremă, e cea mai intensă și definitivă iubire pe care am simțit-o vreodată. Da, e adolescent, da, descoperă iubirea, da, îmi povestește tot și mă topesc de drag. Atât despre băiatul meu”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru VIVA.

Cu toate acestea, prezentatoarea de la „Ferma” are o singură problemă cu fiul ei. Se pare că adolescentul refuză să vorbească românește. Motivul este cât se poate de banal.

„Am această problemă cu el, eu vorbesc românește cu el, ca și toată familia mea. Dar, pentru că trăiește de opt ani în altă țară, unde se vorbește franceză și engleză, omul nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză’, a declarat Mihaela Rădulescu.

Urmăriți Impact.ro și pe