Wow! Cum a ajuns să arate fiul Mihaelei Rădulescu, la 16 ani. Înalt, plin de mușchi, Ayan a atras toate privirile. Foto

Elena Avramescu 31.07.2020, 11:38

Fiul Mihaelei Radulescu a suferit o transformare uriașă în ultimul timp, astfel că la vârsta de 16 ani arată foarte matur și întoarce capul tuturor fetelor. Cu siguranță a moștenit dragostea pentru sport de la mama sa iar rezultate nu au încetat să apară.

Cum a ajuns să arate fiul Mihaelei Rădulescu, la 16 ani

În urmă cu câteva zile, Mihaela Rădulescu a postat pe o rețea de socializare câteva poze cu fiul ei în vîrstă de 16 ani, Ayan, rezultat din căsnicia cu Elan Schwartzenberg. Fotografiile au șocat pe toată lumea, fiindcă Ayan este total schimbat, nu mai seamănă cu băiețelul drăgălaș pe care îl știam cu toții.

Adolescentul a suferit o transformare radicală după ce a început să facă mult sport, astfel că acum este extrem de tonifiat. Mulți nu i-ar da doar vârsta de 16 ani. Pozele în care acesta apare pe social media îl arată fara tricou, doar în pantaloni scurți și cu o sticlă de apă în mână, probabil după ce a terminat un antrenament solicitant.

”No pain, no food – house rules ? Available for me, too”, a scris Mihaela Radulescu pe pagina de socializare, înțelegându-se că în casa lor sportul este de nelipsit, și dacă nu respectă regulile, nu este primit la masă. Evident, totul a fost spus sub formă de glumă.

Cum a ajuns să arate fiul Mihaelei Rădulescu, la 16 ani
Cum a ajuns să arate fiul Mihaelei Rădulescu, la 16 ani

Mihaela Rădulescu, surprinsă în vila de lux a unei celebrități la Monaco

După cum era de așteptat, aprecierile nu au încetat să apară, iar lumea l-a felicitat pentru munca depusă și pentru felul în care s-a transformat, fotografiile primind o mulțime de like-uri.

În urmă cu trei zile, Mihaela Rădulescu și-a petrecut timpul în vila luxoasă a unei vedete la Monaco, și a imortalizat momentul pe social media, unde a scris: “Acum asta a fost stația mea perfectă! La 3 minute de Monaco, o vilă uluitoare de închiriat pentru o zi, un weekend, o săptămână sau o lună. 7 dormitoare, toate cu vedere la mare, arată și se simte că cerul e perfect.

Fiecare detaliu, conceptul din spatele fiecărei camere și colțuri, a fost creat pentru a vă distra în toate felurile posibile Piscină, sală de gimnastică, sală de cinema, jocuri, terase, grădină imensă, intimitate totală și toate, într-un limbaj de lux. Vacanțe, petreceri private, nunți, evenimente, totul se poate încadra aici” .

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...