FCSB va avea un nou antrenor. Gigi Becali spune că s-a înțeles cu Edi Iordănescu. ”Nu mă mai bag la echipă”

Andrei Cezar 17.08.2021, 09:47
FCSB va avea un nou antrenor. Gigi Becali spune că s-a înțeles cu Edi Iordănescu. ”Nu mă mai bag la echipă”

Dinu Todoran nu a rezistat decât două luni pe banca roș-albaștrilor. Înfrângerea cu Rapid l-a făcut pe Gigi Becali să caute un nou antrenor pentru FCSB, iar după o primă rundă de negocieri afirmă s-a înțeles cu Edi Iordănescu. Omul de afaceri promite că nu se va mai implica deloc la echipă odată cu venirea tehnicianului cu care CFR Cluj a câștigat campionatul.

Edi Iordănescu, noul antrenor de la FCSB? Gigi Becali promite că nu se va mai implica la echipă

Parcursul slab din acest început de campionat al FCSB-ului și ratarea calificării în grupele Conference League i-au fost fatale lui Dinu Todoran. După înfrângerea din derby-ul cu Rapid (0-1), Gigi Becali a recunoscut că ar vrea să schimbe antrenorul, dar că ”nu are pe cine să pună” în locul său.

Între timp, omul de afaceri a demarat negocierile cu Edi Iordănescu. Cei doi s-au întâlnit în cursul zilei de ieri și au purtat discuții timp de aproximativ o oră, iar astăzi va avea loc, cel mai probabil, o nouă rundă de negocieri. Văzând că prin prisma rezultatelor slabe nu mai poate câștiga nici bani din fotbal, Gigi Becali a hotărât să lase echipa pe mâna celui care a cucerit titlul sezonul trecut cu CFR Cluj și să nu se mai implice deloc. A fost și condiția principală pusă de Edi Iordănescu în discuțiile pe care cei doi le-au avut.

Da, m-am înțeles cu Edi Iordănescu. Nu e 100%, dar sunt șanse mari să fie el. Nu este vorba de bani, ci de faptul că el vrea să controleze totul la echipă. Am fost de acord cu această condiție.

Așa va fi de acum înainte. Dacă ne înțelegem, mi-a spus că va avea telefonul închis începând de marți. Adică el va lua toate deciziile. Eu nu mă mai bag la echipă și i-am spus acest lucru.

O să fie și o clauză de reziliere. A vrut să aibă o asigurare că nu mă mai bag la echipă. Dar eu dacă i-am spus că nu mă mai bag, nu mă mai bag.”, a spus Gigi  Becali, potrivit Fanatik.ro.

FCSB va avea un nou antrenor. Gigi Becali s-a inteles cu Edi Iordanescu. ”Nu ma mai bag la echipa”
FCSB va avea un nou antrenor. Gigi Becali s-a inteles cu Edi Iordanescu. ”Nu ma mai bag la echipa”

”A fost greu în ultimele zile, am obosit”

Totodată Gigi Becali a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor să treacă peste înfrângerea cu Rapid și promite că la FCSB va fi de acum înainte ”dictatură”.

Oricum… am obosit și au fost grele ultimele zile.

De acum înainte va fi militărie la FCSB. O să fie dictatură. Edi Iordănescu o să facă dictatură”, a mai spus Becali.

Edi Iordănescu a fost antrenor interimar la FCSB în septembroie 2010, iar în perioada octombrie 2011 – martie 2012 a fost secund. Tehnicianul ar urma să aibă o clauză în contract de 500.000 de euro în cazul în care Gigi Becali l-ar da afară de la echipă, însă numai dacă FCSB prinde podiumul Ligii 1.

Obiectivele lui Edi Iordănescu la FCSB , dacă se va realiza mutarea, vor fi câștigarea campionatului și calificarea în grupele unei competiții europene.

Urmăriți Impact.ro și pe