FCSB este, oficial, de vânzare. Prețul pe care îl cere Becali. ”Dacă nu, vând jucătorii unul câte unul”

Andrei Cezar 16.08.2021, 13:07

Înfrângerea cu Rapid a umplut paharul. După derby-ul câștigat cu 1-0 de giuleșteni, Gigi Becali a hotărât: FCSB este de vânzare. Finanțatorul roș-albaștrilor a stabilit și prețul pentru care va fi vândută echipa și a precizat că dacă nu va obține banii ceruți pe ea, va vinde toți jucătorii pe care îi are.

FCSB, scoasă la vânzare de Gigi Becali. Suma cerută de finanțator

Patronul FCSB-ului este extrem de dezamăgit de prestația elevilor lui Dinu Todoran din derby-ul pierdut cu Rapid (0-1). Gigi Becali a declarat că va da afară doi jucători după meciul de aseară, pe Alexandru Crețu și Iulian Cristea. Primul dintre ei este responsabil cu golul primit de FCSB în minutul 40. El a intervenit slab la o centrare a rapidiștilor din flancul drept, deviind balonul în piciorul lui Vinicius, care îl trimite ulterior, involuntar, în poartă.

Trebuie să spun și ce a fost bun: s-a jucat numai la o poartă. Pe noi nu ne-a bătut Rapidul, pe noi ne-a bătut Crețu. O să îi spun să își caute echipă. Și-a luat și 100 de mii. O să vedeți că nu o să mai fie. O să îi spun că mai are timp să se transfere. I-am dat și bani și îl las și liber.”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Finanțatorul FCSB-ului este hotărât să nu mai aducă jucători, chiar dacă cei doi fundași, Crețu și Cristea, vor fi dați afară. Becali a mărturisit că are de gând să vândă echipa și să se retragă din fotbal dacă nu va câștiga campionatul. Totuși, el nu este încrezător că cineva îi va oferi suma cerută pentru FCSB.

FCSB este, oficial, de vanzare. Pretul pe care il cere Becali. ”Daca nu, vand jucatorii unul cate unul”
FCSB este, oficial, de vanzare. Pretul pe care il cere Becali. ”Daca nu, vand jucatorii unul cate unul”

”O să vând jucătorii unul câte unul”

Nu mai caut, măi, tată, niciun fundaș central. Dacă nu iau campionatul, o să caute cine ce vrea, pentru că eu termin cu fotbalul. Nu mai este o pasiune, e o afacere pe care nu mai vreau să o mai țin. Dacă nu iei campionatul, nu mai e afacere. N-ai cui să vinzi echipa.

O să vând jucătorii, câte unul câte unul și o să îmi scot banii. Nu are cine să cumpere echipa. În primul rând, trebuie să dea pe echipă vreo 40-50 de milioane de euro. Cine să dea și să mai bage și alți bani după aia? Să vedem ce o să pot să vând, că dacă joacă tot așa Coman, cine să îl cumpere.”, a mai spus latifundiarul din Pipera.

Ultimul titlu câștigat de FCSB a fost în sezonul 2014-2015, atunci când Gigi Becali se afla la închisoare, iar antrenor era Costel Gîlcă. De atunci, clubul roș-albastru nu a mai reușit să termine pe primul loc, în ciuda investițiilor masive făcute de finanțator. În plus, de patru ani FCSB a ratat și prezența în grupele cupelor europene, fapt ce a dus la o scădere drastică a veniturilor clubului.

Urmăriți Impact.ro și pe