Jucătorii FCSB, amenințați de galerie după înfrângerea cu Rapid. ”Dacă nu se rezolvă, intrăm noi în acțiune”

Andrei Cezar 16.08.2021, 11:19
Jucătorii FCSB, amenințați de galerie după înfrângerea cu Rapid. ”Dacă nu se rezolvă, intrăm noi în acțiune”

Derby-ul Rapid – FCSB (1-0) s-a remarcat printr-un spectacol impresionant al suporterilor în tribune. Fanii celor două echipe s-au întrecut în scandări, cântece și mesaje ironice la adresa rivalilor, pe toată durata partidei. Înfrângerea contra rivalilor alb-vișinii i-a făcut pe suporterii FCSB-ului să își cricite dur favoriții. Gheorghe Mustață, liderul galeriei roș-albastre, le-a transmis elevilor lui Dinu Todoran să își schimbe atitudinea în următoarele partide, în caz contrar vor suferi consecințe.

Galeria roș-albastră, revoltată după înfrângerea cu Rapid: ”Jucători de liga a doua”

Fanii roș-albaștrilor și-au încurajat favoriții pe tot parcursul derby-ului cu Rapid, însă rușinea pe care au trăit-o la final, când tabela arăta 1-0 pentru rivali, i-a determinat pe suporterii formației lui Dinu Todoran să îi apostrofeze dur pe jucători.

Peluza Nord le-a strigat fobaliștilor vicecampioanei: ”Rușine! Rușine să vă fie!”, iar Tănase & compania au fost criticați ulterior și public pentru prestația lor. Liderul galeriei roș-albastre, Gheorghe Mustață a răbufnit și i-a luat la țintă pe elevii lui Dinu Todoran, cu excepția lui Vinicius, pe care îl vede căpitan al echipei.

Jucători de liga a doua. Să le fie rușine! Să plece! Vom intra noi în acțiune. Vinicius să fie căpitan! O rușine de jucători, o rușine de meci. Noi, galeria, am demonstrat că asta e Steaua. Ei, jucătorii nu merită niciun respect. Am avut în galerie oameni care au venit din toată țara. Pentru ce?

Pentru bătaia lor de joc. Peluza Nord parcă era din 2014, echipa însă nu ne merită. Nu-i putem numi fotbaliști. Cât de curând, unii dintre ei vor trebui să-și dea tricourile jos și să plece pe drumul lor”, a spus Mustață.

Jucatorii FCSB, amenintati de galerie dupa infrangerea cu Rapid. ”Daca nu se rezolva, intram noi in actiune”
Jucatorii FCSB, amenintati de galerie dupa infrangerea cu Rapid. ”Daca nu se rezolva, intram noi in actiune”

”Dacă nu se rezolvă, intrăm noi în acțiune”

Gheorghe Mustață a continuat să îi critice pe jucătorii FCSB-ului și le-a transmis un mesaj subtil de amenințare, că în cazul în care aceștia nu vor demonstra pe teren, în următoarele partide, că și-au schimbat atitudinea, galeria ”va intra în acțiune”.

Atitudine zero. Mulți nu au ce căuta la această echipă. Le-am arătat mereu că suntem alături de ei, dar ei nu au arătat că vor să fie alături de noi. Să meargă la liga a doua, unii nu cred că pot juca nici măcar acolo. Ce au văzut acești suporteri de nota 5000? Nimic!

Rușine să le fie, asta le-am strigat și asta le transmit și acum! Dacă nu se rezolvă rapid problemele, intrăm noi în acțiune! Nu poate fi ca anul trecut.

După părerea mea și nu numai a mea, Vinicius trebuie să fie căpitanul echipei. La această echipă trebuie să fie căpitan un om cu experiență, caracter și sânge în el. Așa este mereu, nu doar un meci”, a mai spus Mustață la Radio Sport 1.

FCSB are două victorii, două egaluri și o înfrângere în primele cinci etape ale Ligii 1. Roș-albaștrii sunt la șapte punct de prima clasată, CFR Cluj, care a adunat cinci victorii din tot atâtea meciuri în acest campionat.

Urmăriți Impact.ro și pe