EXCLUSIV Plângere penală împotriva primarului PNL care și-a filmat fiica dezbrăcată, în genunchi. Detalii de ultimă oră

Alexandra Andrei 17.09.2020, 20:16
EXCLUSIV Plângere penală împotriva primarului PNL care și-a filmat fiica dezbrăcată, în genunchi. Detalii de ultimă oră

Mai multe ONG-uri i-au facut plângere penală primarul orașului Sîngeorz Băi, după ce în mass media au apărut video-uri de-a dreptul șocante.

Și-a dezbrăcat fiica și a obligat-o să stea în genunchi

Un filmuleț de-a dreptul șocant un adevărat val de dispret și a strâns milioane de vizualizări în numai două zile. În video, primarul PNL al orașului Sîngeorz Băi, Traian Ogâgău. Acesta și-a filmat fiica complet dezbrăcată, în genunchi, cu fata la perete, în timp, ce spune el, îi aplica o corecție, pentru că fata fusese “nepoliticoasă și arogantă”.

Acesta își supune fiica la umilințe greu de îndurat, obligând-o pe aceasta să spună, printre hohote de plâns “Nu mai sunt obraznică şi nu mai supăr pe mama şi pe tata”, „O să fac exerciţii şi o să învăţ”, „Ce-am făcut astăzi a fost ieşit din comun”, „Nu mai sunt fiţoasă”, „Nu mai sunt figurantă” sau „Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”.

Primarul susține că nu se simte deloc vinovat pentru ceea ce a făcut este perfect normal: “Cine cruță nuiaua, își urăște fiul, dar cine îl iubește are grijă să îl desciplineze, spune un proverb din Biblie”. După difuzarea imaginilor, poliția s-a autosesizat în acest caz și a deschis o anchetă: Conducerea I.P.J. Bistriţa Năsăud a dispus efectuarea de verificări cu privire la imaginile apărute în spaţiul public”.

Plangere penala impotriva primarului PNL care si-a filmat fiica dezbracata
Plangere penala impotriva primarului PNL care si-a filmat fiica dezbracata

Mai multe ONG-uri cer ca primarul să fie decăzut din drepturile părintești

Astăzi, în spațiul public a apărut o înregistrare, care îl are ca protagonist tot pe Traian Ogâgău. Acesta își terorizează copii și nevasta, într-un exces de furie greu de reprodus în cuvinte, în timp ce copiii plâng și suspină:” Dobitoaca dracului, retardată! Ordinară şi penală ce eşti. Îţi trag un pumn, un picior în cap”, îi spune primarul PNL soției sale, printre alte multe înjurături.

La un moment dat, unul dintre copii îi spune celuilalt: “Linişteşte-te, nu mai plânge, că te bate şi mai tare. Orice ar fi, nu mai plânge, că eu, orice-ar fi, şi dacă mă loveşte tare, nu plâng”. Extrem de speriată, cealaltă fetiță întreabă: „Rămâne acasă? Ce bine ar face să plece, să se mute de la casa asta”. Mai multe organizații care protejează mamele și copiii abuzați au luat atitudine și i-au făcut plângere lui Traian Ogâgău, considerând că acesta este un părinte de-a dreptul denaturat:

“ Să îi pui copilul să se dezbrace, să o pui în genunchi, să îi comanzi să spună că este cea mai obraznică din hotel, este de-a dreptul denaturat. Sperăm ca oamenii legii să se asigure că acel copil nu este supus și la alt gen de abuzuri. Nu poți face așa ceva unei fete care aproape a atins vârsta adolescenței, care se află într-o continuă dezvoltare din punct de vedere fizic. Acel copil este traumatizat pe veci. Iar după ce am auzit înregistrarea, este clar că și fosta soție este o victimă, care a fost bătută în repetate rânduri. Astfel de părinți trebuiesc decăzuți din drepturi. Este inadmisibil ce s-a întâmplat și ne vom lupta ca acest bărbat să nu scape nepedepsit”, ne-au declarat mai mulți reprezentanți ai ONG-urilor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...