EXCLUSIV. Ce a făcut Cristian Boureanu în București. Sute de oameni l-au văzut, dar el nu a ținut cont de nimic

Ioana Bucur / 24.01.2021, 13:10

Cristian Boureanu a comis-o, din nou. Sute de oameni l-au văzut, însă fostul deputat nu a ținut cont de nimic și de nimeni. Întreaga scenă s-a petrecut ziua în amiaza mare, pe o stradă din București. Imagini în exclusivitate, surprinse de paparazzi Impact.

Ce a făcut Cristian Boureanu în București

Mereu vigilenți, paparazzi Impact l-au fotografiat pe Cristian Boureanu într-o ipostază ce nu îi face cinste. Fostul deputat a fost surprins schimbând valută în zona Dorobanți. Boureanu nu a pierdut vremea căutând un loc de parcare special amenajat și și-a lăsat superba mașină, un jeep ce arată ca nou-nouț, oprită neregulamentar, blocând o bandă întreagă de circulație.

Îmbrăcat sport, într-o geacă și ghete de iarnă, Cristian Boureanu a ieșit din mașina parcată neregulamentar, cu telefonul la ureche, și s-a îndreptat grăbit spre casa de schimb valutar. Fostul deputat nu purta masca de protecție nici la coborârea din autoturism, nici la întoarcere. Imaginile, în galeria foto de mai sus.

Ce a făcut Cristian Boureanu pe o stradă din București
Fostul deputat a fost surprins de paparazzi Impact

A avut dosar penal pentru ultraj, după un scandal cu polițiștii

Cristian Boureanu s-a ales cu un dosar penal pentru ultraj, după un scandal în trafic cu polițiștii. În vara anului 2017, mașina în care se aflau fostul deputat și iubita sa a fost oprită de un echipaj de la Rutieră, în zona Pieței Charles de Gaulle din Capitală, pentru un control de rutină. Fostul parlamentar și-a ieșit din minți, începând să îi înjure și să-i amenințe pe polițiști. Conflictul a escaladat, Boureanu ajungând să îl lovească pe unul dintre ofițeri.

Boureanu a fost încătușat și dus la Sediul Poliției Rutiere. În cele din urmă, pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru ultraj. Un an mai târziu, magistrații Judecătoriei Sectorului 1 l-au condamnat la doi ani și jumătate cu suspendare. Boureanu a fost obligat să îi plătească polițistului pe care l-a agresat daune în valoare de 7.000 de euro.

„Mulţumesc lui Dumnezeu că ne-a ţinut puternici într-un an foarte greu. (…) Respect decizia judecătoarei şi apreciez că cineva a citit cu adevărat ce s-a întâmplat acolo şi s-a uitat pe probele existente la dosar, sunt probe care nici nu au ajuns la dosar şi probe care au ajuns la dosar în ultimul moment. O singură concluzie trag: m-am legitimat şi decizia de astăzi arată foarte clar că nu există decizia că nu m-am legitimat. M-am legitimat conform legii. (…)

Nu l-am atins pe poliţist, nu i-am rupt uniforma. Eu am fost acuzat că l-am degradat, uniforma e întreagă, nici poveste că i-am prins mâna la spate şi i-am fracturat-o. Am fost acuzat pentru asta pe perioada în care am stat în arest. Nu i-am prins degetul în uşă, filmările arată foarte clar că uşa s-a închis o singură dată”, a declarat Cristian Boureanu, după aflarea sentinței.

Cristian Boureanu, probleme de sănătate?

Boureanu a mai fost surprins de paparazzi Impact, la începutul lunii decembrie 2020, într-o stare nu tocmai bună. Chiar și la acea vreme, românii aveau interdicție de ieși din casă, după ora 23:00, fără un motiv bine întemeiat, specificat în declarația pe propria răspundere. Cristian Boureanu a fost fotografiat, în toiul nopții, în zona Beller din București, în timp ce intra într-o farmacie.

Potrivit echipei de pe teren, Cristian Boureanu nu părea să se simtă foarte bine, motiv pentru care și-a cumpărat câteva medicamente. După ce a terminat de achiziționat produsele necesare, a plecat în trombă din fața farmaciei, deplasându-se spre imobilul din zona Floreasca. Imaginile obținute, în exclusivitate, de paparazzi Impact se pot vedea AICI.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI