EXCLUSIV. Ce a făcut Cristian Boureanu în București. Sute de oameni l-au văzut, dar el nu a ținut cont de nimic

Ioana Bucur 24.01.2021, 13:10

Cristian Boureanu a comis-o, din nou. Sute de oameni l-au văzut, însă fostul deputat nu a ținut cont de nimic și de nimeni. Întreaga scenă s-a petrecut ziua în amiaza mare, pe o stradă din București. Imagini în exclusivitate, surprinse de paparazzi Impact.

Ce a făcut Cristian Boureanu în București

Mereu vigilenți, paparazzi Impact l-au fotografiat pe Cristian Boureanu într-o ipostază ce nu îi face cinste. Fostul deputat a fost surprins schimbând valută în zona Dorobanți. Boureanu nu a pierdut vremea căutând un loc de parcare special amenajat și și-a lăsat superba mașină, un jeep ce arată ca nou-nouț, oprită neregulamentar, blocând o bandă întreagă de circulație.

Îmbrăcat sport, într-o geacă și ghete de iarnă, Cristian Boureanu a ieșit din mașina parcată neregulamentar, cu telefonul la ureche, și s-a îndreptat grăbit spre casa de schimb valutar. Fostul deputat nu purta masca de protecție nici la coborârea din autoturism, nici la întoarcere. Imaginile, în galeria foto de mai sus.

Ce a făcut Cristian Boureanu pe o stradă din București
Fostul deputat a fost surprins de paparazzi Impact

A avut dosar penal pentru ultraj, după un scandal cu polițiștii

Cristian Boureanu s-a ales cu un dosar penal pentru ultraj, după un scandal în trafic cu polițiștii. În vara anului 2017, mașina în care se aflau fostul deputat și iubita sa a fost oprită de un echipaj de la Rutieră, în zona Pieței Charles de Gaulle din Capitală, pentru un control de rutină. Fostul parlamentar și-a ieșit din minți, începând să îi înjure și să-i amenințe pe polițiști. Conflictul a escaladat, Boureanu ajungând să îl lovească pe unul dintre ofițeri.

Boureanu a fost încătușat și dus la Sediul Poliției Rutiere. În cele din urmă, pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru ultraj. Un an mai târziu, magistrații Judecătoriei Sectorului 1 l-au condamnat la doi ani și jumătate cu suspendare. Boureanu a fost obligat să îi plătească polițistului pe care l-a agresat daune în valoare de 7.000 de euro.

„Mulţumesc lui Dumnezeu că ne-a ţinut puternici într-un an foarte greu. (…) Respect decizia judecătoarei şi apreciez că cineva a citit cu adevărat ce s-a întâmplat acolo şi s-a uitat pe probele existente la dosar, sunt probe care nici nu au ajuns la dosar şi probe care au ajuns la dosar în ultimul moment. O singură concluzie trag: m-am legitimat şi decizia de astăzi arată foarte clar că nu există decizia că nu m-am legitimat. M-am legitimat conform legii. (…)

Nu l-am atins pe poliţist, nu i-am rupt uniforma. Eu am fost acuzat că l-am degradat, uniforma e întreagă, nici poveste că i-am prins mâna la spate şi i-am fracturat-o. Am fost acuzat pentru asta pe perioada în care am stat în arest. Nu i-am prins degetul în uşă, filmările arată foarte clar că uşa s-a închis o singură dată”, a declarat Cristian Boureanu, după aflarea sentinței.

Cristian Boureanu, probleme de sănătate?

Boureanu a mai fost surprins de paparazzi Impact, la începutul lunii decembrie 2020, într-o stare nu tocmai bună. Chiar și la acea vreme, românii aveau interdicție de ieși din casă, după ora 23:00, fără un motiv bine întemeiat, specificat în declarația pe propria răspundere. Cristian Boureanu a fost fotografiat, în toiul nopții, în zona Beller din București, în timp ce intra într-o farmacie.

Potrivit echipei de pe teren, Cristian Boureanu nu părea să se simtă foarte bine, motiv pentru care și-a cumpărat câteva medicamente. După ce a terminat de achiziționat produsele necesare, a plecat în trombă din fața farmaciei, deplasându-se spre imobilul din zona Floreasca. Imaginile obținute, în exclusivitate, de paparazzi Impact se pot vedea AICI.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...