De ce nu se însoară Cristi Boureanu cu Laura Dincă, deși sunt împreună de 5 ani. Apropiații cunosc adevăratul motiv

Elena Avramescu 29.07.2020, 08:06

După două căsnicii nefericite, în care a fost înșelat chiar cu propriul naș de cununie, Cristi Boureanu nu se mai grăbește să ajungă din nou în fața altarului, chiar dacă iubirea dintre el și Laura Dincă pare de neclintit. Fostul politian are o mare temere și nu vrea să-și forțeze norocul.

Cristi Boureanu, motivul pentru care nu se însoară cu Laura Dincă

Cristi Boureanu consideră că este blestemat și din această cauză nu prea s-ar mai avânta într-o altă căsnicie, mai ales că este extrem de fericit în situația din prezent. Chiar dacă este tânăr, frumos, cu posibilități financiare bune, se pare că n-a putut să le aibă pe toate, fiindcă iubirea i-a jucat multe feste.

Prima oară s-a întâmplat în 2000, când s-a căsătorit cu Irina, împreună cu care are și o fetiță, fiind unicul lui copil. L-a avut ca naș de cununie pe fostul ministru Sebastian Vlădescu, cu care soția sa l-a înșelat trei ani mai târziu.

În 2007 s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, iar ca nași i-au avut pe Cristi și Mihaela Borcea. Cei patru erau de nedezlipit, mergeau chiar și în vacanțe împreună, însă Valentina și Cristi Borcea s-au apropiat mult prea mult, iar în 2013 Boureanu i-a prins în flagrant. La scurt timp după au divorțat.

Cristi Boureanu și Laura Dincă, cinci ani de relație

De ce nu se însoară Cristi Boureanu cu Laura Dincă
De ce nu se însoară Cristi Boureanu cu Laura Dincă

Însă în 2015, norocul pare că i-a surâs fiindcă destinul i-a trimis o mare iubire, îndrăgostindu-se până peste cap de fotomodelul Lauda Dincă. Chiar dacă sunt împreună de câțiva ani, Cristi Boureanu nu se grăbește să ajungă pentru a treia oară în fața altarului.

“El a trecut prin două situații identice. Bineînțeles că se gândește că a fost blestemat. Nici în cele mai negre coșmaruri nu te gândești că ambele soții te vor lăsa pentru nașul de cununie. După ce a aflat de Valentina și Borcea s-a chinuit mult să își regăsească liniștea și echilibrul”.

“A mers la biserici, a făcut tot posibilul să înțeleagă de ce i se întâmplă lui asta. Acum mai face haz de necaz și spune că el se însoară, însă nu vrea să aibă naș, ci numai nașă. Chiar dacă nu recunoaște public, chiar a rămas marcat”, a spus un apropiat al lui Boureanu, pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...