FOTO EXCLUSIV Cristi Boureanu are probleme cu sănătatea? Unde a fost zărit în miez de noapte, cu chipul extrem de palid

Iancu Andreea 06.12.2020, 15:40
FOTO EXCLUSIV Cristi Boureanu are probleme cu sănătatea? Unde a fost zărit în miez de noapte, cu chipul extrem de palid

Fostul politician Cristi Boureanu pare să se confrunte cu unele probleme de sănătate. Acesta a fost surprins în toiul nopții de paparazzi impact.ro într-o stare nu tocmai bună.

Cristi Boureanu, probleme de sănătate?

În contextul pandemiei, românii trebuie să se conformeze unor noi măsuri care scad riscul creșterii numărului de infectări. Astfel, după ora 21:00, magazinele se închid, iar ora 23:00 marchează momentul în care cetățenii pot ieși din casă doar în baza declarației pe propria răspundere și numai pentru motive întemeiate. Surprins în toiul nopții în zona Beller din București, Cristi Boureanu pare să fi avut o urgență de rezolvat.

Fostul politician a fost surprins în exclusivitate de către paparazzi impact.ro în timp ce intra într-o farmacie. Cristi Boureanu nu părea să se simtă foarte bine, motiv pentru care și-a cumpărat câteva medicamente. După ce a terminat de achiziționat produsele necesare, Boureanu a plecat în trombă din fața farmaciei, deplasându-se spre imobilul din zona Floreasca. Să fie vorba despre probleme de sănătate în ceea ce-l privește pe el sau pe vreun membru al familiei sale?!

Fostul politician a mers la o farmacie din Capitală în miez de noapte
Fostul politician a mers la o farmacie din Capitală în miez de noapte

Boureanu evită să facă nuntă cu iubita sa

Cristi Boureanu a devenit cunoscut pentru relațiile sale amoroase, una dintre ele fiind cea cu Valentina Pelinel. Totuși, soarta nu le-a surâs celor doi, care au divorțat după un mariaj de șapte ani, iar Valentina s-a cuplat cu nașul lor, Cristi Borcea. Înainte de căsătoria cu Pelinel, Boureanu a fost soțul Irinei Boureanu, alături de care a petrecut patru ani și împreună cu care are și o fiică. Astăzi, afaceristul se iubește cu o femeie mult mai tânără decât el, Laura Dincă, pe care a și cerut-o de soție.

Totuși, în ciuda inelului de logodnă, Cristi Boureanu pare să evite momentul oficializării relației. Cei doi sunt împreună de mai bine de patru ani de zile, însă cuplul nu se grăbește să facă nuntă. Conform surselor impact, fostul politician pare să fie încă urmărit de traumele din trecut.

El a trecut prin două situații identice. Bineînțeles că se gândește că a fost blestemat. Nici în cele mai negre coșmaruri nu te gândești că ambele soții te vor lăsa pentru nașul de cununie. După ce a aflat de Valentina și Borcea s-a chinuit mult să își regăsească liniștea și echilibrul.

A mers la biserici, a făcut tot posibilul să înțeleagă de ce i se întâmplă lui asta. Acum mai face haz de necaz și spune că el se însoară, însă nu vrea să aibă naș, ci numai nașă. Chiar dacă nu recunoaște public, chiar a rămas marcat, a spus un apropiat al lui Boureanu, pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI