FOTO EXCLUSIV! Noua pasiune a lui Cristi Boureanu, în plină pandemie. I-a lăsat mască pe toți. Cum a fost surprins acesta

Andreea Bisinicu 25.11.2020, 11:57

FOTO EXCLUSIV! Care este noua pasiune a lui Cristi Boureanu, în plină pandemie. Afaceristul i-a lăsat mască pe toți. Cum și unde a fost surprins fostul soț al Valentinei Pelinel.

Care este noua pasiune a lui Cristi Boureanu, în plină pandemie

Cristi Boureanu este unul dintre personajele cele mai controversate și populare din showbizul românesc. După ce a divorțat de fostul fotomodel Valentina Pelinel, Boureanu și-a găsit liniștea în brațele frumoasei Laura Dinc, partenera lui de viață de cinci ani de zile. Pandemia de coronavirus i-a apropiat și mai mult pe omul de afaceri și iubita lui. Și în timp ce unii își petrec zilele de izolare si urmăresc maratoane de filme și seriale, gătesc, pictează sau fac cursuri online de dezvoltare personală, Cristi Boureanu a dezvoltat o nouă pasiune în perioada pandemiei: cititul.

Care este noua pasiune a lui Cristi Boureanu, în plină pandemie. Paparazzi l-au surprins pe fostul soț al Valentinei Pelinel când a intrat într-o librărie din zona Dobobanți din Capitală. Afaceristul s-a plimbat în incintă aproximativ o jumătate de oră, regulamentar, cu masca pe față, acoperindu-i atât nasul cât și gura. Și cum nimeni nu l-a recunoscut, Boureanu s-a putut desfășura în voie. După ce a găsit cartea pe care o căuta și a parcurs câteva pasaje din volum, după 25 de minute a cumpărat obiectul și a plecat direct acasă, cu mașina sa. Cristi Boureanu are un Jeep Wrangler în valoare de 70.000 de euro, mașină care este considerată o adevărată bijuterie pe roți.

Cristi Boureanu s-a apucat de citit in pandemie
Cristi Boureanu s-a apucat de citit in pandemie

De ce nu mai vrea Cristi Boureanu să se însoare

Deși Cristian Boureanu și Laura Dincă par mai îndrăgostiți ca niciodată, tânărul afacerist nu se grăbește să ajungă, pentru a treia oară, în fața altarului. De ce se teme Cristi Boureanu să se mai însoare? Poate din cauza faptului că a avut două mariaje care nu au funcționat, în care ambele soții l-au tradus cu nașii de cununie. În 2000, Cristi Boureanu s-a căsătorit cu Irina, mama fiicei sale, care l-a înșelat cu nașul lor de cununie, trei ani mai târziu. În 2013, istoria s-a repetat, din nefericire, în cazul lui Boureanu. Fotomodelul Valentina Pelinel, a doua lui soție, l-a înșelat cu Cristi Borcea, cel care le-a fost părinte spiritual și le-a pus cununa pe cap, la nunta din 2007.

Aceasta a fost o lovitură cruntă pentru Cristi Boureanu, care era extrem de nașul Cristi Borcea, cei doi mergând în numeroase excursii împreună cu nevestele lor, Valentina și Mihaela. Totuși, un lucru este cert. Cristi Boureanu este îndrăgostit până peste cap de frumoasa lui iubită, pe care o răsfață și o surprinde cu tot felul de cadouri și surprize, ori de câte ori are ocazia. Însă, sechelele din trecut încă îl bântuie pe tânărul afacerist, care se consideră blestemat.

„El a trecut prin două situații identice. Bineînțeles că se gândește că a fost blestemat. Nici în cele mai negre coșmaruri nu te gândești că ambele soții te vor lăsa pentru nașul de cununie. După ce a aflat de Valentina și Borcea s-a chinuit mult să își regăsească liniștea și echilibrul. A mers la biserici, a făcut tot posibilul să înțeleagă de ce i se întâmplă lui asta. Acum mai face haz de necaz și spune că el se însoară, însă nu vrea să aibă naș, ci numai nașă. Chiar dacă nu recunoaște public, chiar a rămas marcat”, a declarat un apropiat de-al lui Cristi Boureanu, pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe