Cum arată, la 19 ani, fiica lui Cristian Boureanu. Tânăra pozează extrem de provocator. Foto

Diana Dumitrache 23.07.2020, 10:13

Ioana Boureanu a împlinit 19 ani şi s-a transformat total. Fiica lui Cristian Boureanu uimeşte cu fiecare apariţie pe conturile de socializare. Tânăra pozează extrem de provocator.

Cum arată fiica lui Cristian Boureanu. Tânăra pozează extrem de provocator

Înainte de a se căsători cu Valentina Pelinel, Cristian Boureanu a avut un mariaj cu Irina, prima sa soţie de altfel. Relaţia s-a destrămat în 2003. Cei doi au împreună o fată, Ioana, care de curând a împlinit 19 ani. Tânăra uimeşte cu fiecare imagine postată pe conturile de socializare.

Ioana Boureanu pare să îşi aleagă cu grijă ţinutele sexy, dar şi poziţiile în care se fotografiază. Fiica fostului om politic pozează extrem de provocator pentru vârsta ei. Tânăra e studentă la, insă pare să aibă suficientă energie să se şi distreze. Numai pe Instagram, aceasta are câteva de mii de urmăritori.

Cum arată, la 19 ani, fiica lui Cristian Boureanu. Tânăra pozează extrem de provocator. Foto
Cum arată, la 19 ani, fiica lui Cristian Boureanu. Tânăra pozează extrem de provocator. Foto

Mă îmbrac și decent, mă îmbrac și sexy. Tata nu prea mă ceartă. Nu neapărat. Prefer rochiile lungi, dar mai dezgolite puțin, mai sexy, să se vadă un picior, o mâna, un decolteu, declara în trecut tânăra.

Scandalul tată-fiică a ţinut mult timp prima pagină a ziarelor de scandal

În urmă cu patru ani, Ioana şi Cristian erau la cuţite. Bărbatul deţinea atunci custodia fetei, aceasta fiind mereu supărată că îşi vedea mama foarte rar.

Ceea ce face tatăl meu mi se pare exagerat. Eu consider că, după acest scandal și după ceea ce a făcut, ar trebui să încerce să se calmeze și să nu caute alte subiecte de discuție despre viața mea personală. Declarațiile pe care le dă la televizor sunt numai minciuni și invenții, nici măcar prezentate în așa fel încât să pară credibile, spunea Ioana, în 2016.

Acum se pare că aceșta se înțeleg mult mai bine. Ioana locuiește într-o zonă selectă a Capitalei, are propria mașină și se bucură din plin de viață.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI