Exclusiv. Andreea Bălan a izbucnit în plâns atunci când a fost întrebată de divorț! Ce bănuiește vedeta despre soțul ei

Alexandra Andrei 21.02.2020, 18:03
Exclusiv. Andreea Bălan a izbucnit în plâns atunci când a fost întrebată de divorț! Ce bănuiește vedeta despre soțul ei

Andreea Bălan trece acum prin momente extrem de urâte. Relația dintre ea și soțul ei pare să fi intrat în impas, iar acum lucrurile merg și mai departe! Întrebată despre divorț, cântăreața a izbucnit în plâns și a exprimat o bănuială groaznică despre soțul ei! Unul dintre apropiații Andreei Bălan a dezvăluit informații noi pentru impact.ro despre cum decurge relația dintre ea și George Burcea.

Andreea Bălan a izbucnit în plâns atunci când a fost întrebată despre divorț!

Apropiați ai Andreei Bălan au dezvăluit ce s-a întâmplat, recent, atunci când a fost întrebată despre divorțul dintre ea și George Burcea. Andreea a izbucnit în plâns, spunând că nu vrea să divorțeze, cu lacrimi în ochi a susținut că îl iubește în continuare pe George. Cântăreața s-a destăinuit că soțul ei s-a schimbat drastic în ultima vreme și Andreea nu mai înțelege ce se întâmplă cu el.

„Andreea Bălan nu vrea, acum, sub nicio formă, să se despartă de George Burcea. Ea nu s-a căsătorit pentru a divorța. I-a explicat și lui acest lucru, ea vrea să aibă o familie. Sunt și doi copii la mijloc, totuși, iar Andreea trage cât poate pentru ca George să rămână în familie”, au mărturisit alți apropiați ai vedetelor.

Apropiații au dezvăluit pentru impact.ro și concluzia la care a ajuns Andreea Bălan: aceasta a menționat într-o discuție cu un prieten comun al cuplului că are suspiciuni legate de Burcea, și că nu își explică deloc comportamentul acestuia din ultima vreme decât prin faptul că bărbatul ar avea pe altcineva!

Un alt motiv al răcirii lucrurilor dintre ei, dezvăluit ca posibil de aceeași sursă demnă de încredere, este că Andreea a fost pusă în umbră ăîn ultima perioadă, după ce George a intrat în atenția publicului cu acuzele făcute la adresa tatălui său. Andreea era obișuită să fie ”personajul principal” în relație, iar acum lucrurile au început să se inverseze.

Exclusiv. Andreea Bălan a izbucnit în plâns atunci când a fost întrebată despre divorț! Bănuiala GROAZNICĂ a vedetei despre soțul ei, George Burcea
Exclusiv. Andreea Bălan a izbucnit în plâns atunci când a fost întrebată despre divorț! Bănuiala GROAZNICĂ a vedetei despre soțul ei, George Burcea

Ce s-a petrecut în vacanța din Mauritius?

După concertele avute de Revelion, Andreea a plecat împreună cu soțul și cu cei doi copii în Mauritius. Când aceștia s-au întors, zvonurile legate de divorț au început să curgă. Răcirea relației s-ar fi produs pe timpul vacanței, când George ar fi vrut să stea câteva zile departe de tot numai cu Andreea, fără a le include și pe fetițele lor. Discuțiile au început să apară încet încet, iar acesta să fie prezent doar fizic, conform unor surse de pe WOWbiz.ro

George Burcea și Andreea Bălan sunt căsătoriți recent. Cei doi și-au unit destinele pe data de 15 septembrie 2019, având o nuntă spectaculoasă, cu sute de invitați.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...