Exclusiv. Detalii șocante din copilăria lui George Burcea, soțul Andreei Bălan. Cum a fost băgată în spital femeia care i-a dat viață

Redacția IMPACT 18.02.2020, 11:37
Exclusiv. Detalii șocante din copilăria lui George Burcea, soțul Andreei Bălan. Cum a fost băgată în spital femeia care i-a dat viață

Multe vedete din România ascund în spate dureri inimaginabile, pe care le țin de cele mai multe ori atât de bine de ochii publicului încât nimeni aproape nu își dă seama. Este și cazul lui George Burcea, soțul Andreei Bălan, care a avut o copilărie extrem de dificilă.

Ce a pățit mama lui George Burcea. Amănunte dramatice

Cu câteva zile în urmă, informațiile care îl prezentau pe tatăl lui George Burcea drept un agresor și un criminal au luat amploare în presa din România, prezentându-se tot felul de detalii cutremurătoare din trecutul socrului cântăreței Andreea Bălan.

Potrivit surselor Impact.ro, tatăl lui, Ioan Burcea a înjunghiat-o pe soție (pe mama lui George). Femeia a fost salvată pe ultima sută de metri de celălalt fiu, Cristian, care acum lucrează în Jandarmerie. Mama lui George a avut peste zece internări în spital, în care s-a ales cu mâna ruptă, cap spart, coaste nici nu mai zic, față tumefiată, au mai spus sursele Impact.ro.

George Burcea a vorbit cu sinceritate despre multe câte le-a îndurat în copilăria sa. El a trăit într-un mediu în care violența domestică era la ordinea zilei și abuzurile psihice și fizice făceau parte din rutină. Mama actorului a fost rănită grav după mai multe neînțelegeri cu partenerul de viață. De altfel, bărbatul a și fost condamnat la închisoare după ce și-a ucis și amanta cu 25 de lovituri de cuțit.

Părinții lui George au divorțat, în cele din urmă. După mai mulți ani de la separarea lor, George Burcea a încercat să reia legătura cu tatăl său, însă din păcate acesta a devenit foarte violent, fiind aproape chiar să-și înjunghie fiul.

„După atâția ani, simt fiecare lovitură în parte, n-a rămas neatinsă de mâinile tale criminale nicio parte din corpul meu de copil, care nu visa decât o familie fericită. Și, în loc de iubire, pumni și ură. Ură din frustrare că nu-ți puteai tu depăși limitele. Cum am putut eu să te iubesc, sperând la o familie cu tine, cum am putut să stau să-mi rupi oasele, să distrugi visele”, a transmis actorul în urmă cu câteva zile.

În prezent, George Burcea, alături de Andreea Bălan demarează o campanie de luptă împotriva violenței domestice, pe fondul celor întâmplate în copilăria actorului.

 

Surse foto: Facebook/ George Burcea

Urmăriți Impact.ro și pe