INTERVIU EXCLUSIV

Emy Alupei, despre experianța de la Survivor și drumul până acolo. ”Am căzut de multe ori!” VIDEO EXCLUSIV

Rebeka Pascu 20.07.2023, 17:08

Emy Alupei este una dintre vedetele din showbiz care nu ratează nicio provocare! Artista iubește adrenalina, așadar nu a refuzat niciodată experiențele inedite! Astfel, a acceptat să participe la mai multe show-uri de supraviețuire, respectiv, Survivor România și The Challenge. Mai mult decât atât, a pariticipat și la emisiunea “Bravo, ai stil!” În exclusvivitate pentru Impact.ro, Emy ne-a dezvăluit că drumul spre succes a fost unul plin de obstacole și piedici.

Emy Alupei, până la Survivor: “Am avut un început tumultos!”

Emy Alupei este una dintre cele mai ambițioase artiste din țară, căci luptă și muncește din greu pentru ca muzica ei să ajungă la urechile publicului larg! Astfel, pe numele său real Andreea Emilia Alupei, artista a avut prima sa apariție TV în anul 2016, la X Factor, impresionând juriul. Cu toate acestea, ea a fost eliminată înainte de rundele finale.

Bineînțeles, drumul său nu s-a oprit acolo, ci a muncit pe brânci, iar ulterior a făcut parte din cele mai urmărite show-uri TV. În exclusivitate pentru Impact.ro, Emy ne-a dat detalii despre începutul carierei sale.

“Am avut un început tumultos. Viața mea este un film! Este un film care va ieși într-o bună zi. Îmi doresc foarte mult să fac un film despre viața mea, pentru că mulți oameni nu știu foarte multe lucruri, chiar dacă sunt un om extrovert. În spatele omului care zâmbește, se ascund foarte multe. Am avut foarte multe căderi, de la început am avut și nu cred că o să se schimbe vreodată. Drumul spre succes este în valuri. Nu este doar în ascendență. Cel care zice că drumul către succes este doar în creștere, minte! De multe ori, te pierzi pe tine însuți și trebuie să te regăsești. Trebuie să te întorci la tine. Eu am crezut că voi ajunge în punctul în care sunt azi, pentru că eu cred mult în Univers, dar mai am multe lucruri care vreau să se împlinească. Să zicem că s-au împlinit doar 40% din dorințele mele. Mai am 60%. Mai e mult de muncă, dar omul nu va fi niciodată mulțumit! Omul va vrea întotdeauna mai mult decât are.”, ne-a declarat Emy Alupei, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Emy Alupei a participat la numeroase show-uri TV
Emy Alupei a participat la numeroase show-uri TV

Cine este alături de Emy Alupei în momentele dificile?

De la începutul carierei sale, Emy s-a confruntat cu câteva obstacole și piedici, care au făcut-o și mai puternică, dar bineînțeles, avea nevoie și de sfaturile părintești. Astfel mama ei a fost alături de ea în fiecare moment și i-a oferit întotdeauna cele mai bune sfaturi.

“Trebuie să luăm o pauză, ca să îi mulțumim lui Dumnezeu. Eu sunt un om foarte credincios. De multe ori, mama a fost lângă mine, nu întotdeauna mă periază și nu întotdeauna îmi spune cât de bună sunt, dar îmi mai dă și câteva vorbe grele ca să mă trezesc la realitate. Ca la terapie: Nu întotdeauna psihologul o să îți spună ce vrei să auzi, o să îți spună și ce nu vrei să auzi. Câte o plamă, două, trei!”, ne-a mai spus fosta concurentă de la Survivor, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Emy Alupei ar accepta pentru a doua oară provocarea Survivor!

Fosta concurentă de la Survivor nu ar refuza să participe din nou la Survivor! Emy Alupei este deschisă pentru noi provocări:

“La orice oră, dacă mă sună orice emisiune cu adrenalină, eu acum mă duc! Îmi place adrenalina, mă hrănește! Aș accepta Survivor, orice, iubesc adrenalina!”, ne-a mai spus artista în exclusivitate pentru Impact.ro

Video: Daniel Bălan

Urmăriți Impact.ro și pe