Emily Burghelea face orice ca să o tragă în jos pe Mirela Vaida. Ce se va întâmpla la emisiunea fostei asistente

Mihai Roșoiu 04.11.2020, 19:34
Emily Burghelea face orice ca să o tragă în jos pe Mirela Vaida. Ce se va întâmpla la emisiunea fostei asistente

Fosta asistentă de la „Acces Direct” iese, din nou, la rampă. Emily Burghelea face orice să o tragă în jos pe Mirela Vaida. După ce a părăsit cu scandal Antena 1, blonda vrea să revină în prim plan. După ce a dat în vileag ce se întâmpla în spatele camerelor cu Vulpița și Viorel, tânăra nu a mai apărut pe micul ecran. Emily recunoaște că vrea din nou la televizor, dar a dezvăluit că pregătește o revenire în showbiz.

Cum vrea Emily Burghelea să o tragă în jos pe Mirela Vaida

Frumoasa vedetă îi pregătește o lovitură fostei sale șefe. Vrea să demonstreze că plecarea de la Antena 1 nu a redus-o la tăcere. Acum, Emily pune la punct ultimele detalii ale viitoarei sale emisiuni. Tânăra a oferit detaliile pe rețelele de socializare, locul în care ține legătura cu fanii săi. Aici, Emily Burghelea o să facă și emisiunea pe care o gândește de ceva vreme.

Emily Burghelea a fost asistenta Mirelei Vaida la Acces Direct
Emily Burghelea a fost asistenta Mirelei Vaida la Acces Direct

Un show culinar altfel va fi difuzat de două ori pe săptămână. Pentru că emisiunea va fi dedicată veganilor, zilele de difuzare vor fi miercuri și vineri, atunci când mulți români țin post.

„Uite așa iau naștere ideile frumoase! După demisia de la Acces Direct, mi-a fost dor de camerele de luat vederi vreo lună, chiar mi-au lipsit. Nu-mi doresc însă să mă întorc în televiziune și atunci am zis să fac ceva ca să mă reinventez. Va fi un adevărat show, miercuri și vineri, pe canalul meu de Youtube. Au fost seri când nu am dormit, imaginându-mi cum va fi totul, proiectul meu. A ieșit așa cum mi-am dorit. Totul e filmat la noi acasă. Veți vedea și cum ne-a ieșit casa”, a mărturisit Emily Burghelea, pe Instagram.

Primul episod a fost deja difuzat, iar Iulia Albu a jurizat

„Vegan Cooking Show” este emisiunea pe care Emily Burghelea o face și o difuzează pe canalul său de YouTube. Primul episod a fost deja urcat pe platformă chiar în ziua de miercuri, 4 noiembrie 2020. Marea surpriză o reprezintă prezența Iuliei Albu. Cunoscuta vedetă de la Kanal D a acceptat să-i jurizeze produsul culinar preparat de către Emily și asistenții săi. Doi băieți frumoși și iubitori de mâncare sănătoasă o vor ajuta pe frumoasa Emily

Fosta asistenta tv revine in prim-plan
Fosta asistenta tv revine in prim-plan

„INCEPE VEGAN COOKING SHOW! Am pregatit un super concept pentru voi, dragalasilor! Alaturi de invitatii mei permanenti, Mario Popescu si Massive Vegan, vom gati in fiecare zi de post a saptamanıi, adica miercurea si vinerea, cate un fel delicios de mancare vegetariana. Partea interesanta este ca fiecare fel de mancare va fi jurizat de invitatii nostri speciali, adevarate celebritati din Romania! Invata sa gatesti sanatos, gustos rapid si vegan alaturi de noi! O sa ne distram impreuna! Enjoy! Emily LOVES YOU!”, a scris fosta asistentă.

Ce se întâmplă în emisiunea frumoasei Emily Burghelea puteți vedea pe YouTube. În prima ediție am putut observa că Emily a renunțat la culoarea blondă a părului. Acum, tânăra este roșcată și dornică să-și recapete notoritatea din perioada în care era asistentă la Acces Direct.

Urmăriți Impact.ro și pe