În sfârșit, Emily Burghelea a spus tot despre ce se întâmpla în culisele Acces Direct. ”Nimeni nu ținea cont de nimic”

Iancu Andreea 04.08.2020, 19:28

Emily Burghelea s-a aflat pe postul de asistentă TV în cadrul emisiunii Acces Direct. Plecarea sa însă a fost una furtunoasă, după ce vedeta a demisionat în direct. De atunci, tot mai multe detalii ies la iveală. Emily a povestit informații prețioase din culisele Acces Direct, care îi incriminează pe cei din conducere pentru infectarea soților Stegaru cu noul coronavirus.

Ce se întâmpla în culisele show-ului de la Antena 1

Cele mai recente vești care îi privesc pe Veronica și Viorel Stegaru sunt legate de infectarea cu COVID-19 a celor doi. Vestea a stârnit o mare vâlvă în televiziune. Emisiunea prezentată de Mirela Vaida a fost anulată, iar toți angajații au fost puși în carantină la domiciliu. Chiar și cei depistați pozitiv cu noul coronavirus au fost nevoiți să stea acasă, în lipsa locurilor libere din spitale.

Emily Burghelea, fosta angajată a postului, a decis să dezvăluie cum s-a ajuns la o astfel de situație. La două săptămâni de la aflarea veștii, tânăra a mărturisit ce se întâmpla în culisele Acces Direct, în plină pandemie.

Vestea ca Acces Direct este un focar de infecție m-a lăsat mută. Îmi pare extrem de rău pentru oamenii de acolo care plătesc acum cu ce au ei mai de preț…Sănătatea lor! Le transmit toate gândurile bune, dar în același timp trebuie să spun că mă așteptam la asta.

Ce se întâmpla în culisele Acces Direct
Ce se întâmpla în culisele Acces Direct

Acuzații grave la adresa conducerii Acces Direct

Emily a povestit că nimeni nu purta mască, iar măsurile impuse de autorități nu erau respectate. Fosta asistentă TV mărturisește că nici măcar în starea de urgență nu au fost respectate regulile.

Din păcate, acolo nu s-au respectat niciodată regulile impuse de autorități. Am lucrat la Acces Direct și știu foarte bine cât de riscantă era o simplă zi de muncă. În starea de urgență, când România era pustie și nimeni nu avea voie să iasă din casă fără un motiv întemeiat, când era ilegal să stea la un loc mai mult de 50 de persoane, când masca era obligatorie în spațiile închise…Acolo nu se respecta nici măcar una dintre aceste norme impuse, ba chiar atunci când cineva purta mască, era stigmatizat.

Totodată, vedeta a povestit într-un live că i s-a cerut să șteargă o filmare din propriul telefon pentru că apăreau oamenii fără mască.

Ni se spunea că este un circuit închis și că nimeni nu are cum să se îmbolnăvească, însă gândind la rece, șansele erau mari, foarte mari. Inevitabilul s-a întamplat. Acces Direct a devenit un focar de infecție iar acum, din păcate, multe persoane se confruntă cu virusul care a pus pe jar o planetă întreagă. La un moment dat, mi s-a cerut să șterg un live de pe Instagramul meu din cauza faptului că am filmat mai mult decât trebuia și s-a văzut în videoclipul respectiv că nimeni, dar absolut nimeni nu purta mască. Cred că încă mai am acel clip în telefon. Și eu am fost una dintre persoanele care și-au pus sănătatea în joc. Se pare că am demisionat la timp, a spus Emily Burghelea într-un live.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...