Prima reacție a lui Emily Burghelea după ce Vulpița a dat-o în judecată. Ce a spus despre fosta ”clientă” de la Acces Direct

Diana Radu 25.07.2020, 17:29
Prima reacție a lui Emily Burghelea după ce Vulpița a dat-o în judecată. Ce a spus despre fosta ”clientă” de la Acces Direct

Scandalul dintre Emily Burghelea și Antena 1 continuă. De data aceasta invitații permanenți de la Acces Direct, și anume Viorel și Vulpița, au dat-o în judecat-o pe fosta prezentatoare TV pentru afrirmațiile potrivit cărora Vulpița ar fi agresată fizic de soțul său.

Cum a recaționat Emily Burghelea după ce Vulpița a dat-o în judecată

Familia Stegaru au de gând să-i deschidă proces lui Emily Burghelea. Cei doi îi cer fostei asistente TV de la Acces Direct să demonstreze în instanță că Viulpița are parte de un tratament violent din partea lui Viorel. Însă, se pare că în spatele gestului se află reprezentanții Antenei 1 care i-ar fi împins pe Vulpița și Viorel să recurgă la acest gest extrem, potrivit Playtech.

Despre decizia celor doi, Emily spune că nu are cum să fie supărată pe ei, deoarece este convinsă că au fost influențați de Antena 1. Fosta asistentă TV a mai spus, de asemenea, că ea are conștiința împăcată.

„Ce pot să spun? Fiecare face ceea ce îi dictează conștiința. Nu pot să mă supăr pe ei pentru că, în mod clar, sunt influențați. Eu nu am vrut să fac rău nimănui, pur si simplu nu am mai suportat atâta bătaie de joc. Eu am conștiința împăcată, știu cum i-am tratat pe acești oameni”, a declarat Emily Burghelea pentru Playtech.

emily burghelea, acces direct, vulpita
Cum a recaționat Emily Burghelea după ce Vulpița a dat-o în judecată

Reamintim faptul că în urmă cu o lună de zile Emily Burghelea și-a anunțat demisia de la Acces Direct, deoarece nu mai suporta atâta agresivitate și bătaie de jos. Fosta asistentă TV susținea că Vulpița este bătută de Viorel, iar Acces Direct ascunde acest lucru. Drept urmare, reprezentanții Antenei 1 au dat-o în judecată pe acesta pentru prejudiciu de imagine.

Acum, Emily și-a găsit un nou job în televiziune, la Kanal D, la emisiunea lui Teo Trandafir, acolo unde va prezenta rubrica “Test de vedetă”. Însă, scandalul cu Antena 1 este departe de a se fi încheiat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI