Emily Burghelea se mărită! Primele declarații ale fostei asistente TV despre superba cerere în căsătorie

Ana Anitoiu 29.10.2020, 16:36
Emily Burghelea se mărită! Primele declarații ale fostei asistente TV despre superba cerere în căsătorie

Emily Burghelea se mărită. Fosta asistentă TV de la ”Acces Direct” a făcut primele declarații despre modul în are a fost cerută în căsătorie și a dezvăluit cine este bărbatul care îi va deveni soț.

Ce a spus Emily Burghelea despre cererea în căsătorie

Emily Burghelea a fost cerută în căsătorie la ”Teo Show” de la Kanal D, în direct. Logodnicul ei a apărut purtând o mască, o pălărie și ochelari, pentru că nu își dorește să devină o persoană publică.

”Iubitul meu m-a cerut de nevastă în cel mai frumos mod cu putință. S-a gândit la toate detaliile! Nu știu ce am făcut să merit asta. Sunt copleșită! Mi-a luat cel mai frumos inel cu diamant din câte am văzut eu vreodată, a complotat cu echipa de la Teo Show și a reușit să mă lase mută!

Vreau să vă spun că nu îmi amintesc foarte multe! Am intrat într-un fel de transă. A fost cu atât mai șocant cu cât el nu a apărut niciodată la televizor, nu este adeptul pozelor și nu aș fi crezut vreodată că o să aibă curajul să intre în direct”, a spus Emily Burghelea, pentru cancan.ro.

Emily Burghelea se marita! Ce dezvaluiri a facut
Emily Burghelea se marita! Ce dezvaluiri a facut

Cine este bărbatul care a cerut-o în căsătorie pe Emily Burghelea

De asemenea, Emily Burghelea a dezvăluit că bărbatul care a cerut-o în căsătorie, cu un inel cu diamant, este o persoană discretă. Logodnicul ei stă departe de platformele de socializare, deși ar deține cea mai bună firmă de IT din Capitală.

”Este genul de persoană care preferă să nu facă parte din mediul online deloc. Nu are Instagram, nici Facebook, deși are cea mai bună firma de IT din București, face inteligență artificială, site-uri și chiar aplicații. Este diferit! Cred că asta m-a și făcut să mă îndrăgostesc de el! Acum, pentru că a avut curajul să apară la TV, i-am făcut Instagram, cu sau fără voia lui, așa că îl puteți găși online. @iubitul_lui_emily.

Mi-a zis că mă va filma în cele mai DUBIOASE ipostaze. Am crezut în primă instanță că glumește… însă nu a glumit deloc! În 30 de minute mi-a făcut 10 story-uri. Nu știu unde se va ajunge cu asta. Sper să nu regret!

Știu sigur că ceva nu am să regret! Faptul că am spus DA! Îl iubesc din toată inima si știu că el este alesul. Am impresia că suntem împreună de-o viață! Locuim împreună de multă vreme, iar de curând ne-am mutat la casă. La casa noastră! Ceva mai frumos nu există!’, a mai spus Emily Burghelea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...