Ce se întâmplă acum cu Emily Burghelea. A primit un mesaj din partea Acces Direct. Când a citit, a rămas șocată

Elena Avramescu 14.08.2020, 14:12
Ce se întâmplă acum cu Emily Burghelea. A primit un mesaj din partea Acces Direct. Când a citit, a rămas șocată

Scandalul dintre Emily Burghelea și echipa de la Acces Direct pare să nu se mai termine. În acest sens, Emily a dat câteva declarații pentru Cancan, unde a povestit care ar fi premisele unui eventual proces cu Antena 1.

Ce se întâmplă acum cu Emily Burghelea

Emily Burghelea a spus că Acces Direct i-ar fi cerut o sumă extrem de mare pentru postările pe care le-a făcut, cu trimitere directă către emisiune, și a povestit cum a reușit să aibă parte de sprijinul avocaților în acest „război” cu postul de televiziune Antena 1.

„După ce mi-am dat demisia, legal adviserul mi-a trimis mai multe mail-uri (notificări) prin care îmi spunea că fiecare postare pe care o să o fac o să coste 5.000 euro (story+postări în feed+vloguri +orice declarație).

I-am rugat să calculeze cât am de plată și i-am rugat să îmi dea contul în care să le trimit banii. Ulterior, în presă au apărut zvonuri «pe surse» că am să le dau 380.000 de euro și nu știu cum au făcut ei calculul ăsta.

După ce i-am întrebat cât am de plată în total, nu mi-au mai răspuns. Ce m-a bucurat cel mai tare a fost că avocați celebri s-au oferit să mă apere pro bono. Oameni foarte, foarte pricepuți, poate chiar cei mai pricepuți din domeniu. Au auzit despre caz și m-au contactat”, a spus Emily Burghelea pentru cancan.ro.

Ce se întâmplă acum cu Emily Burghelea
Ce se întâmplă acum cu Emily Burghelea

În plus, Emily Burghelea a mai declarat și că povestea violențelor de la Acces Direct și mușamalizarea lor o știe și o altă fostă colegă din cadrul echipei, care îi poate fi martor în cazul unui eventual proces pe care aceasta l-ar avea cu Antena 1.

„Chiar și o colegă din interior care încă mai lucrează acolo s-a oferit, în caz de proces, să vină martor și mi-a spus că nici ea nu este de acord cu ce se întâmplă acolo. M-a rugat să îi protejez identitatea momentan. Acum aștept să văd ce o să fie. Sunt optimistă în eventualitatea unui proces și cu siguranță o să îl câștig pentru că am dreptate” a mai spus aceasta, conform sursei citate.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...