Emily Burghelea a reacționat după ce s-a descoperit că Vulpița are Covid. Ce se întâmplă la Acces Direct

Diana Radu 24.07.2020, 08:45
Emily Burghelea a reacționat după ce s-a descoperit că Vulpița are Covid. Ce se întâmplă la Acces Direct

Emily Burghelea a reacționat imediat pe Instagram, după ce a aflat că Vulpița a fost diagnosticată cu Covid. Fosta asistentă de la Acces Direct a scos la iveală încă un lucru pe care crede că Antena 1 vrea să-l ascundă. Despre ce este vorba?

Reacția lui Emily Burghelea după ce s-a descoperit că Vulpița are Covid

Emisiunea Acces Direct nu a fost difuzată joi, 23 iulie live, ci a fost difuzată o ediție deja înregistrată, deoarece  doi dintre invitații permanenți ai emisiunii și un reporter au fost testați pozitiv cu COVID-19. Bineînțeles, este vorba chiar despre Viorel și Vulpița. Anunțul a fost făcut chiar de prezentatoatrea emisiunii, Mirela Vaida la Observator.

La aflarea veștii, Emily Burghelea a făcut un live pe Instagram în cadrul căruia a avut o reacție dură șitranșantă în ceea ce privește echipa de la Antena 1. Fosta asitentă TV este de părere că mulți mai mulți oameni din echipă au coronavirus, nu doar trei.

„Eu cred că, de fapt, are mult mai multă lume de acolo coronavirus, din moment ce chiar au luat măsuri și au închis emisiunea, adică astăzi s-a difuzat o emisiune înregistrată am auzit. Eu una, personal, nu mai urmăresc Acces Direct, pentru că, vă dați seama, nu este cel mai plăcut lucru pe care pot să-l fac”, a spus fosta asistentă TV de la Acces Direct.

emily burghelea, reactie, vulpita, covid
Reacția lui Emily Burghelea după ce s-a descoperit că Vulpița are Covid

De asemena, Emily a răspuns mai multor întrebări și a ținut să le reamintească fanilor că războiul dintre ea și Acces Direct continuă în instanță. Fosta asistentă TV nu se lasă ușor și este foarte revoltată de faptul că nu are dreptul să-și exprime opiniile.

„Ei mă dau în judecată pe mine pentru că le-am stricat imaginea, pentru că am spus în vlogurile mele ce cred și ce consider. Într-o țară civilizată și într-o țară europeană ceva similar nu s-a întâmplat niciodată și n-o să se întâmple. Și cred că oricât de mare ar fi trustful lor și oricât de mare putere ar avea nimeni n-o să le dea dreptate vreodată pentru că nu au dreptate”, a spuns Emily pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe