În ce relație au rămas Emily Burghelea și Vulpița de la Acces Direct, după scandalul imens. Detalii nebănuite din culisele emisiunii de la Antena 1

Diana Dumitrache 23.07.2020, 12:57

După scandalul imens în care au fost implicate, toată lumea se întreabă în ce relație au rămas Emily Burghelea și Vulpița de la Acces Direct. Detalii nebănuite din culisele emisiunii de la Antena 1.

În ce relație au rămas Emily Burghelea și Vulpița de la Acces Direct

În urmă cu mai bine o lună, Emily Burghelea şoca telespectatorii Antenei 1! Aceasta a decis să îsi dea demisia în direct, după ce a precizat că nu este de acord cu ceea ce se întâmplă cu Vulpiţa. Asistenta Mirelei Vaida a dezvăluit că Veronica Stegaru este abuzată fizic de soţul său, Viorel.

Astăzi s-a depășit limita. Am fost pusă să ascund lucruri care sunt mult sub demnitatea unei femei. Nu contează că e Vulpița, că e X-uleasca, că sunt eu, că e orice altă femeie. ESTE MULT SUB DEMNITATEA ORICĂREI FEMEI! Iar eu nu am putut să rămân nepăsătoare. Chiar vreau ca voi să înțelegeți că nu am făcut asta ca să pătez imaginea oamenilor care lucrează acolo, cu care m-am și înțeles foarte bine. Am avut o relație super sudată până astăzi când m-au pus să face ceva ce nu am vrut să fac, a spus, atunci, Emily Burghelea.

În ce relație au rămas Emily Burghelea și Vulpița de la Acces Direct, după scandalul imens. Detalii nebănuite din culisele emisiunii de la Antena 1
În ce relație au rămas Emily Burghelea și Vulpița de la Acces Direct, după scandalul imens. Detalii nebănuite din culisele emisiunii de la Antena 1

De asemenea, aceasta a mai explicat că nu a reuşit să mai ia legătura cu femeia din Blăgeşti, judeţul Vaslui.

Nu aș avea cum să vorbesc cu ea, pentru că nimeni nu prea poate să vorbească cu ea. Are un telelefon într-adevăr, dar nu are acces doar ea la el. Şi pe conturile de socializare este aceeaşi poveste. Nu îmi face neapărat plăcere să vorbesc despre subiectul acesta, fiindcă sunt într-o situație extrem de critică! Nu mai am voie să vorbesc. Sunt dată în judecată și mi se cer foarte mulți bani pentru că am făcut dezvăluirile astea din spatele scenei, a spus blondina, conform WOWbiz.ro.

Emily Burghelea, în plin proces cu Antena 1

După ce a încălcat contractul şi a dezvăluit lucruri din culise, Emily Burghelea se judecă acum cu cei din Antena 1. Speră, însă, că se va face dreptate într-un final. De asemenea, fosta asistentă de la Acces Direct a povestit că este tristă pentru că nu a reuşit să vorbească cu Vulpiţa înainte să plece de la emisiune.

Din păcate, nu am putut să vorbesc prea mult cu ea! După ce am plecat, a venit cineva să mă întrebe, să mă roage să mă întorc să vorbesc cu ea, însă nu am reușit. Este clar că este un om chinuit, este clar că înțelege anumite situații, dar nu poate să facă nimic.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...