Emily Burghelea a născut pentru a doua oară. Prima imagine cu băiețelul ei

Andrei Simion 20.01.2023, 22:09

Emily Burghelea a născut pentru cea de-a doua oară, vineri. Vedeta de televiziune a publicat prima imagine cu băiețelul ei, dezvăluind cât cântărește bebelușul, care a primit nota 10 la naștere.

Emily Burghelea a născut un băiat

Emily Burghelea și soțul ei, Andrei, au devenit părinți pentru cea de-a doua oară, după ce vedeta a născut un băiat perfect sănătos. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a publicat deja prima imagine cu bebelușul, alături de un mesaj.

În fotografie, Emily Burghelea, care mai are o fetiță, Amedeea, născută în aprillie 2021, apare zâmbind și ținându-și fiul în brațe, pe un pat de spital. În imagine se observă că vedeta și-a întâmpinat fiul machiată și radiind de fericire.

„Bine ai venit pe lume, sufletul meu! Ai așteptat să ajungă tati ca să o țină de mână pe mami, iar când amândoi am fost acolo să te întâmpinăm, te-ai născut ca un înger, repede și ușor, pe cale naturală și ne-ai uimit pe toți!”, a scris vedeta.

Probleme pentru Emily Burghelea. Vedeta a ajuns cu fetita la spital
Emily Burghelea

Emily Burghelea, surprinsă de greutatea bebeșulului ei

De asemenea, Emily Burghelea a dezvăluit în mesajul ei că a fost surprinsă de greutatea bebelușului ei, care cântărește trei kilograme și 700 de grame. În plus, vedeta a precizat că în urma nașterii pe cale naturală se simte „ca nouă”.

„Faceți cunoștință cu voinicul nostru de 10! N-aș fi crezut că în pântecele mele se ascundea un bebeluș așa de mare! Vă vine să credeți că are 3700 de grame și cu toate acestea sunt ca nouă? El este minunea mea de la Dumnezeu…

L-am născut cu zâmbetul pe buze, la fel cum am fost și pe toată perioada travaliului, iar când mi l-au pus doctorii la piept cerul s-a deschis și îngerii au început să cânte pentru noi… Ce trăim acum este magic!”, a mai scris Emily Burghelea în dreptul imaginii în care apare cu fiul ei.

Urmăriți Impact.ro și pe