eMAG zici că golește depozitul: se dau toate acestea la prețuri extrem de mici

Cristian Cojocaru 16.06.2021, 06:00
eMAG zici că golește depozitul: se dau toate acestea la prețuri extrem de mici

Magazinul eMAG a pregătit pentru tine oferte de moment, stabiling prețuri extrem de mici la anumite categorii de produse. Poți profita de extra-reduceri în cazul electrocasnicelor mici și mari, chiar și la jumătate de preț.

eMAG  a pregătit produse la prețuri extrem de mici

Unul dintre cei mai mari retaileri din România, magazinul eMAG a pregătit oferte senzaționale și cu produse care beneficiază de extra-reducere. Indiferent că ești în căutarea unei mașini de spălat, a unei hote sau a unui nou aspirator, eMAG vine cu o ofertă imbatabilă la toate aceste produse și nu numai.

Ca un exemplu, mașina de spălat rufe cu uscător încorporat de la Beko, beneficiază de o reducere de 39%. Produsul beneficiază de o încărcare frontală și o capacitate de încărcare de 7 kilograme. Este echipat cu 15 programe de spălare, iar viteza maximă de centrifugare este de 1.200 de rotații pe minut. Mașina de spălat este dotată cu tehnologiile  SteamCure, Motor ProSmart Inverter, HomeWhiz, Silent-Tech iar ca functii, Remote Control, Time Delay, Afisare timp ramas, Prewash, AntiCrease, Extra Rinse, Fast+, Child Lock, și o poți cumpăra la un super preț de AICI.

În cazul în care un cuptor electric încorporabil este ceea ce ai nevoie, nu rata oferta la cuptorul Beko și beneficiază de reducerea de 36%. AeroPerfect te ajută să gătești cu precizie, oferind un algoritm nou de distribuire a căldurii în interiorul cuptorului, pentru a reduce la minimum fluctuațiile de temperatură. AeroPerfect asigură astfel un proces de gătire omogenă prin distribuirea uniformă a aerului cald, datorită noului design al sistemului de ventilație, al fluxului de aer cald crescut în interiorul cuptorului și al grill-ului cu suprafață și putere mărită. Cuptorul electric poate fi comandat AICI.

eMAG extrem mici
eMAG include in oferta sa si electrocasnicele mici

Super prețuri la electrocasnicele mici

eMAG cuprinde în oferta sa cu extra-reduceri și electrocasnice mici precum espressoare sau aspiratoare. Pentru pasionații de cafea, am găsit un espressor de cafea de la Saeco care este redus cu 40%. Astfel, bucură-te de o varietate nelimitată, de la espresso și cappuccino până la specialități de băuturi cu cafea, cum ar fi americano. Astfel poți servi pe toată lumea cu băutura preferată.

Acest espressor automat oferă multe opțiuni pline de savoare pentru a-ți personaliza cafeaua după propriul gust. Poți personaliza și memora cu ușurință concentrația, intensitatea și temperatura pentru fiecare băutură. Explorează și încearcă oricâte băuturi delicioase dorești, după bunul plac, la un preț incredibil chiar AICI.

Dacă te afli în situația în care vrei să mai câștigi timp pentru tine și cei dragi, aspiratorul robot de la Rowenta este unul dintre răspunsuri, beneficiind de o reducere de peste 50%. Conecteazăți robotul prin Wi-Fi la aplicația Rowenta Robots și controlează-ți sesiunile de curățat de oriunde, oricând! .

Poți programa sesiunile de curățat în funcție de zilele săptămânii, intervalul orar, precum și modul de curățare. X-plorer ANIMAL + are peria centrală din două materiale, cu performanță ridicată pe toate tipurile de suprafețe. Datorită combinației dintre cele două materiale, înfășurarea firelor lungi de păr este redusă și performanțele de aspirare rămân constante mai mult timp, indiferent de suprafață. Poți cumpăra aspiratorul robot cu o reducere de 54% AICI.

Urmăriți Impact.ro și pe