eMAG te așteaptă cu rablele. Prețurile imbatabile la laptopuri și televizoare

Cristian Cojocaru 10.06.2021, 20:43
eMAG te așteaptă cu rablele. Prețurile imbatabile la laptopuri și televizoare

Unul dintre cei mai mari retailer din România, eMAG te așteaptă cu cea mai variată ofertă. eMAG participă la programul Rabla pentru electrocasnice, astfel că te poți bucura de reduceri substanțiale, indiferent că vorbim despre laptopuri sau televizoare.

Prețuri imbatabile la laptopuri și televizoare doar la eMAG

eMAG intră în cursa de a scoate cât mai multe rable din uz, astfel că îți propune o ofertă de nerefuzat. Dacă ești în căutarea unui laptop nou pentru a-l înlocui pe cel vechi sau poate, televizorul pe care îl ai acum, nu îți permite să vizionezi serialele preferate de pe Neflix, magazinul eMAG vine în ajutor.

Din oferta eMAG face parte și laptopul Dell Vostro, care benficiază de o reducere de 14%. Un laptop de 15 inci cu afișaj FHD, cadru îngust pe două laturi și procesor Intel Core i3 generația a 10-a de până la 3,4 GHz. Dispozivitul mai vine echipat cu o memorie RAM de 4 GB și suficient spațiu de stocare, 1 TB HDD, suficient pentru a-ți păstra documentele importante de la job sau a viziona filmele preferate în mediul offline. Oferta este valabilă AICI.

eMAG îți pune la dispoziție și un ultraportabil, în cazul în care ai nevoie de mai multă mobilitate, AICI. Ultraportabilul Prestigio, vine echipat cu un procesor AMD de până la 2,2 GHz, iar display-ul de 14,1 inci este mai mult decât suficient pentru a-ți organiza cât mai bine documentele virtuale. Cu siguranță memoria RAM de 4GB va fi suficientă pentru orice activitate de birou, precum placa video AMD Radeon R3 care te va ajuta să nu scapi cu vederea cele mai mici detalii. Ultraportabilul poate fi cumpărat de AICI.

eMAG
Scapă de electronicele vechi cu ajutorul magazinului eMAG

Televizoare la prețuri incredibile

În cazul în care vrei să domini pe terenul de luptă, un laptop de gaming ar fi cea mai potrivită armă. eMAG vine cu o ofertă greu de refuzat la o gamă variată de laptopuri de gaming AICI. Pregătit pentru jocuri foarte serioase și durabilitate extremă în condiții de utilizare reale, modelul TUF Gaming F15 este un laptop pentru jocuri foarte performante.

Fiind echipat cu cele mai noi procesoare Intel Core i5 generația a 10-a și placă video GeForce GTX de 4GB, jocurile sunt rapide, fluide și împing afișajul de nivel IPS la frecvențele maxime. Deși dispune de o carcasă mai mică și mai compactă decât modelele anterioare, acest laptop dedicat jocurilor dispune de asemenea de o baterie de capacitate mai mare, ce garantează o autonomie extinsă. Totodată vine echipat cu o memorie RAM de 8GB și un SSD de 512 GB, suficient pentru a stoca cele mai noi jocuri. Laptopul poate fi cumpărat de AICI.

Dacă totuși ceeea ce cauți tu este un televizor SMART, fii sigur că vei găsi și așa ceva în oferta eMAG. Cu o reducere de 26% , poți achizițona un SMART TV de la Horizon, cu o diagonală de 98 de centimetri. Bucură-te de o lume a conținutului complet nouă, cu posibilități multiple redate acum pe un ecran mare. Indiferent că vizionezi un film, asculți muzica preferată sau joci un joc, profită de cea mai bună ofertă AICI.

Urmăriți Impact.ro și pe