eMAG dă aparate electrocasnice reduse considerabil. Cumpără produse resigilate și te poți bucura de aceeași tehnologie la un preț mai mic

eMAG dă aparate electrocasnice reduse considerabil. Cumpără produse resigilate și te poți bucura de aceeași tehnologie la un preț mai mic

Cumpără electrocasnice resigilate de la eMAG și poți beneficia de cele mai bune prețuri. Retailerul îți pune la dispoziție nenumărate aparate de la o gamă variată de branduri care prevăd cea mai nouă tehnologie.

Aparate electrocasnice de la eMAG la prețuri pentru orice buzunar

Magazinul eMAG are în cadrul platformei sale secțiunea de ”resigilate”, de unde îți poți achiziționa produse excepționale la prețuri mult mai mici. De cele mai multe ori, aceste produse au avut doar ambalajul desfăcut, iar apoi au fost returnate, astfel că retailerul eMAG le dă o a doua șansă, relansându-le pe piață, doar că la un preț mult mai mic.

Poți astfel achiziționa combina frigorifică Heinner la un preț extrem de mic. Aceasta are o capacitat de încărcare de 268 de litri, fiind suficientă pentru întrega ta familie. Vei putea seta simplu și rapid atât temperatura din compartimentele de răcire și congelare, dar și modul de funcționare dorit datorită termostatului ajustabil. Beneficiază acum de un preț foarte bun AICI.

Tot de la eMAG poți cumpăra acum mașina de spălat rufe Arctic. Aceasta are o capacitate de 8 kilograme și o viteză de centrifugare de 1.000 RPM. Totodată, vine echipată cu tehnologia ExtraSteam care te ajută să ai grijă de hainele tale delicate și te scapă de orice cută nedorită. Design-ul special Aqua Surf creează condiții optime de spălare pentru rufele tale și asigură o curățare eficientă dar și delicată, fără mișcări ce ar putea afecta țesătura. Accesează oferta AICI.

electrocasnice emag
Beneficiaza de cele mai bune oferte la aparatele electrosanice resigilate

Produsele resigilate beneficiază de prețuri foarte mici

Timpul tău este cel mai valoros așa că investiția într-o mașină de spălat vase, ți-ar putea aduce mai mult timp liber. Comandă acum mașina de spălat vase de la Beko și scapă de minutele sau orele pe care le petreci spălând vasele după fiecare masă. Poți sta fără griji și în privința eficienței spălării pentru că aceasta poate curăța chiar și cele mai murdare tigări, datorită programului Intensive la 70 de grade Celsis. Cu ajutorul celor 5 programe, poți spăla o capacitate de 10 seturi, toate acestea la un preț foarte mic, AICI.

La eMAG poți găsi și electrocasnice mici în categoria celor resigilate. Poți cumpăra acum cuptorul cu microunde de la Toshiba. Cuptorul cu microunde face parte din categoria de electrocasnice care nu ar trebui să lipsească din bucătăria ta, deoarece este foarte ușor de utilizat și totodată te ajută să economisești timp, atunci când ești pe picior de plecare. Acest aparat este unul eficient atât acasă cât și la birou. Cu o capacitate de 20 de litri și o putere de 800 W, poți achiziționa cuptorul Toshiba la un preț foarte mic, AICI.

Urmăriți Impact.ro și pe