Prețuri pe măsură de la eMAG. Produsele pe care le poți cumpăra în limita a 1.000 de lei

Cristian Cojocaru 30.09.2021, 21:36
Prețuri pe măsură de la eMAG. Produsele pe care le poți cumpăra în limita a 1.000 de lei

Magazinul eMAG este cunoscut pentru ofertele pe care le practică dar și pentru ce prețuri mici oferă la anumite produse. Află ce electrocasnice poți cumpăra în limita a 1.000 de lei.

eMAG vine cu prețuri pentru orice buzunar

Retailerul eMAG scoate la vânzare produse de diferite tipuri și mărci, potrivite pentru orice buzunar. Am făcut o selecție de produse electrocasnice care să se încadreze în limita a 1.000 de lei, astfel că poți beneficia de prețuri foarte bune pentru tehnologii de top. În acest sens, magazinul eMAG te așteaptă cu televizoare Smart, combine frigorifice, mașini de spălat rufe și nu numai, fiecare, în limita acestei sume.

Poți cumpăra de la eMAG combina frigorifică StarLight cu o reducere de 33%. De acum poți spune adio consumului ridicat de energie electrică, iar acest lucru pentru că această combină frigorifică îmbină managementul spațiului cu performanța de conservare ridicată. Cu o capacitate de 288 de litri, aparatul electrocasnic este ideal pentru menținerea alimentelor proaspete, fără grija facturilor ridicate la energia electrice. Spre deosebire de modelele anteriooare, această combină frigorifică are un consum cu 20% mai redus, iar acum la un super preț AICI.

Chiar și cu un buget de 1.000 de lei îți poți cumpăra mașina de spălat rufe de la Arctic ce beneficiază de o reducere de 33%. Cu o capacitate de 6 kilograme și o viteză de centrifugare de 1.000 RPM, mașina de spălat Arctic dispune de tehnologia ExtraSteam care te ajută să ai grijă de hainele tale delicate și te scapă de orice cută nedorită. Poți beneficia de ofertă AICI.

prețuri emag
eMAG te asteapta cu o gama variata de produse la preturi foarte mici

Televizoare Smart la doar câteva sute de lei

Oferta eMAG la televizoarele Smart este una foarte variată și poți cumpăra un astfel de dispozitiv cu doar câteva sute de lei. Astfel, poți opta pentru televizorul Smart Horizon care beneficiază de o reducere de 24%. Dă startul la distracție și profită de muzica, jocurile, filmele și aplicațiile disponibile online pe platforma Horizon Smart Tv ( HOS 3.0). Ai la îndemână variante complete de conectivitate pentru a te bucura de un conținut audio și video fără probleme, cât și de programele tale preferate. Oferta este valabilă AICI.

eMAG te așteaptă și cu laptopuri la prețuri speciale, indiferent de configurația tehnică de care ai nevoie. Astfel, în limita a 1.000 de lei, am găsit pentru tine ultraportabilul Prestigio SmartBook care beneficiază de o reducere de 28%. Acesta este echipat cu un procesor de la AMD de până la 2,50 GHz și un afișaj de 14,1 inci capabil să redea rezoluția FullHD. Pe lângă acestea, laptopul mai dispune de o memorie RAM de 4GB și un spațiu de stocare eMMc de 64 GB. Laptopul vine cu Windows 10 Pro preinstalat, la un preț foarte mic, AICI.

Urmăriți Impact.ro și pe