El e fratele pe care Gina Pistol l-a ținut secret multă vreme. Vedeta provine dintr-o familie modestă

Iancu Andreea 10.03.2021, 15:27

Gina Pistol și Smiley sunt părinți de aproape o zi, cei doi fiind în culmea fericirii după ce prezentatoarea a adus pe lume primul său copil. Chiar dacă astăzi cuplul își manifestă public iubirea, o lungă perioadă de timp, cei doi parteneri de viață au evitat să își expună relația. De asemenea, există aspecte mai puțin știute din viața personală a prezentatoarei de la Chefi la Cuțite, fratele pe care Gina Pistol l-a ținut secret, făcând și el parte din familia prezentatoarei.

Gina a adus pe lume o fetiță sănătoasă în urmă cu o zi. Cei doi părinți sunt în culmea fericirii

În urmă cu mai puțin de 24 de ore, așteptarea venirii pe lume a primului copil al cuplului format din Smiley și Gina Pistol a luat sfârșit. După luni întregi în care frumoasa vedetă s-a confruntat cu problemele specifice unei viitoare mămici, prezentatoarea a reușit în sfârșit să își țină fetița în brațe. Emoții și bucuria fără margini nu au lipsit de la întâlnirea cu micuța, care s-a dovedit a fi un copil sănătos încă de la primele clipe de viață. Gina, nerăbdătoare să împărtășească cu admiratorii săi noua veste, a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Asa incepe fericirea. Suntem deja 3. Fetita nostra s-a nascut astazi, este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar @DanaOprescu, medicul nostru, ne-a spus ca este perfecta. Multumim pentru toate gandurile si urarile. Revenim cat de curand cu vesti, imediat ce vom fi in stare, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a Ginei.

Și Smiley s-a bucurat să își anunțe fanii cu privire la noul statut de tătic, menționând că este extrem de fericit că fetița sa și Gina sunt bine, sănătoase.

Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita nostra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta. Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta:), a transmis Smiley.

Gina Pistol a adus pe lume o fetiță sănătoasă, în urmă cu o zi
Gina Pistol a adus pe lume o fetiță sănătoasă, în urmă cu o zi

Cine este fratele pe care Gina Pistol l-a ținut secret de ceva vreme

De fiecare dată când vorbea despre bebelușul din burtică, Gina era copleșită de emoție. Iar acest fapt are legătură și cu viața pe care vedeta a trăit-o în copilărie. Deși s-a bucurat de o perioadă frumoasă, chiar dacă s-a născut într-o familie modestă din județul Teleorman, au existat și momente mai puțin plăcute în viața Ginei. Părinții iubitei lui Smiley s-au despărțit atunci când ea avea numai șase ani, iar acest lucru a afectat-o profund. Gina Pistol a fost cea care a devenit stâlpul familiei sale, din care face parte și fratele vedetei, pe care l-a ținut secret de ani buni. Totuși, aceasta a mărturisit că are o relație frumoasă cu el.

Avem o relaţie foarte frumoasă. Îmi iubesc familia foarte mult. Am făcut şi aş face orice pentru fratele meu, pentru cei dragi. Încă de la o vârstă foarte mică am fost stâlpul casei, mi-am asumat rolul ăsta. Se spune că nici o frunză nu cade acolo unde nu trebuie. Tot ce am experimentat în trecut m-a făcut omul care sunt acum. Iar pentru asta nu pot decât să fiu recunoscătoare, spunea vedeta în urmă cu ceva vreme, potrivit libertateapentrufemei.

El este fratele Ginei Pistol
El este fratele Ginei Pistol
Urmăriți Impact.ro și pe