Gina Pistol a născut. Cum a fost surprins Smiley la puţin timp după ce a devenit tată

Ioana Bucur 09.03.2021, 19:02
Gina Pistol a născut. Cum a fost surprins Smiley la puţin timp după ce a devenit tată

Gina Pistol a născut! Vedeta Antena 1 a fost dată de gol chiar de iubitul său! Cum a fost surprins Smiley la puțin timp după ce a devenit tată. Gestul emoționant al artistului sigur va aduce lacrimi în ochii proaspetei mămici.

Gina Pistol a născut. Cum a fost surprins Smiley

Momentul atât de mult așteptat de îndrăgitul cuplu a venit! Gina Pistol a născut, devenind, oficial, mamă. La doar o zi după Ziua Mamei, Smiley a fost surprins de paparazzi Cancan la o florărie din Piața Victoriei, la distanță mică de unul dintre cele mai cunoscute spitale private din țară, la care au născut multe dintre vedetele din showbiz-ul românesc. Prezentatorul Românii au talent a cumpărat două buchete superbe, cel mai probabil pentru Gina și fetița lor, cele mai importante două femei din viața artistului ce tocmai a început cel mai important rol din viața sa: cel de tată.

Dacă ne uităm pe activitatea lor din mediul online, cele două vedete aveau un cu totul alt plan pentru primele zile de după venirea pe lume a fetiței lor. În urmă cu doar câteva ore, pe pagina de Instagram a Ginei Pistol a fost postat un clip video în secțiunea InstaStory în care ea nu apare și nu se aude, din care reiese că prezentatoarea Chefi la cuțite ar fi, de fapt, la o plimbare printr-un parc, bucurându-se de ziua însorită de primăvară. Să fie oare acesta un semn că încearcă, probabil să se bucure de câteva zile de liniște înainte să anunțe public că a devenit mamă?

Ce nu ar vrea Smiley sa afle niciodata fiica lui. Raspunsul artistului, neasteptat
Gina Pistol si Smiley

„Am devenit părinți”

În urmă cu dar câteva minute, Smiley și Gina Pistol au anunțat, oficial, că au devenit părinți.

„Asa incepe fericirea. Suntem deja 3. Fetita nostra s-a nascut astazi, este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar @DanaOprescu, medicul nostru, ne-a spus ca este perfecta. Multumim pentru toate gandurile si urarile. Revenim cat de curand cu vesti, imediat ce vom fi in stare”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a Ginei.

Noul tătic a ținut să precizeze că atât fetița cât și mama sunt sănătoase și au trecut cu bine prin experiența uimitoare a nașterii.

„Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: “Am devenit parinti!”. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita nostra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta. Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta:)”, a transmis Smiley.

Gina Pistol a născut pe 9 martie, însă în urmă cu doar câteva zile, Smiley le mărturisea lui Mihai Bobonete, Răzvan Fodor și rapperului DOC că, pentrul el, anul 2020 va  rămâne ca un an bun.

„În memoria mea, anul 2020 va rămâne ca un an bun. A fost anul în care am aflat că voi fi tată. Urmează să fiu tată, ceea ce înseamnă că trăiesc în casă cu o femeie însărcinată. Asta e o experiență foarte frumoasă, dar știe toată lumea că viitoarele mame dorm mai mult, au poftă de tot felul de chestii, de la înghețată la murături, în orice ordine sau în același timp. Nu vreau să zic nici că doarme non-stop, dar ieri m-a întrebat dacă vreau să-mi zică un banc. Și când i-am zis da, adică o secundă mai târziu, nu mai avea cine să-mi zică bancul. Sau poate ăsta era bancul, că adoarme! Eu n-am râs”, a spus Smiley.