Motivul pentru care Gina Pistol a început să plângă în direct la tv. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea Chefi la Cuțite

Ioana Bucur 03.03.2021, 09:07
Motivul pentru care Gina Pistol a început să plângă în direct la tv. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea Chefi la Cuțite

Nu s-a mai putut stăpâni și a izbucnit în lacrimi. Care este motivul pentru care Gina Pistol a început să plângă în direct la tv. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea Chefi la cuțite.

Care este motivul pentru care Gina Pistol a început să plângă în direct la tv

Noul sezon Chefi la cuțite a debutat cu unul dintre cele mai emoționante momente din istoria show-ului culinar. Gina Pistol a început să plângă, din pricina unei concurente. Însărcinată cu primul ei copil, prezentatoarea a izbucnit în lacrimi după ce a primit un cadou pentu fetița care va veni pe lume în această lună. Iubita lui Smiley are încredere deplină în echipa de la Antena 1, acceptând să prezinte în continuare Chefi la cuțite, însărcinată fiind, în plină pandemie. Și bine a făcut, căci a treia ediție a noului sezon i-a oferit o amintire pe care sigur nu o va uita vreodată. Nicoleta Pop, unul dintre concurenții care au avut curajul să își testeze abilitățile culinare în fața celor trei jurați, i-a oferit un cadou ce a adus lacrimi în ochii prezentatoarei.

„Ți-am adus un mic cadou. Sper să îți placă și să te facă să zâmbești, în primul rând”, i-a spus concurenta.

Prima concurentă a ediției de marți Chefi la cuțite este, de loc, din Brașov și are un atelier de broderie computerizată. Înainte să intre în bucătărie, Nicoleta Pop i-a făcut un cadou inedit prezentatoarei: o bluziță pentru fiica sa, pe care apare o fetiță și mesajul „Simpaticilor, m-ați așteptat mult?”.

„Awww! Hai mă… Mulțumesc! Mamă, ce drăguță e! Draga lui mama… „Simpaticilor, m-ați așteptat mult?” Da, mult! Mulțumesc foarte frumos, din suflet! Nici nu mai am cuvinte”, a spus Gina Pistol, în timp ce își ștergea lacrimile din ochi.

Gina Pistol a început să plângă în direct la tv
Gina Pistol, emoționată de cadoul oferit de o concurentă Chefi la cuțite

Schimbare importantă în noul sezon Chefi la cuțite. Cum se înțeleg cei doi prezentatori

După ce au făcut spectacol în Asia Express, Gina Pistol și Speak s-au reîntâlnit la Chefi la cuțite, în calitate de co-prezentatori. Experiența este una în premieră pentru artist:

„Cu Gina m-am înțeles întotdeauna foarte bine, indiferent de rolul ei în emisiunile din care am făcut parte. La Chefi la Cuțite e diferit pentru că suntem colegi. Eu o ajut pe ea în ultimele luni de sarcină, deci acum trebuie să facem echipă, spre deosebire de Asia Express unde ea ne coordona pe noi și unde erau momente în care ne bucuram din suflet să o vedem și momente în care nu eram așa fericiți când ajungeam la ea”, a povestit el într-un interviu pentru VIVA!.

A început numărătoarea inversă. Gina Pistol și-a făcut deja bagajul pentru spital

Gina Pistol și Smiley sunt pregătiți pentru venirea pe lume a primului lor copil, ce va avea loc în foarte puțin timp. Vedeta Antena 1 și-a făcut bagajul pentru spital și a început deja numărătoarea inversă până la momentul în care își va ține în brațe întâia oară fetița.

„Mi-am pregătit geanta pentru maternitate. Oricum trebuie să mă mai uit prin ea pentru că am eu așa o presimțire că am pus foarte multe lucruri de care nu o să am nevoie. Oricum mă uit în fiecare zi în ea”, a mărturisit Gina Pistol.

Așa cum pățesc aproape toate viitoarele mămici, vedeta este copleșită de emoții. Gina le-a dezvăluit fanilor care o urmăresc pe Instagram că printre problemele cu care se confruntă în ultima perioadă se numără și lipsa somnului, glumind că, de fapt, se pregătește pentru nopțile pierdute ce o așteaptă, după ce va naște.

„În perioada asta toată lumea îmi recomandă să dorm, să mă odihnesc, dar ce credeți: Nu pot să dorm. Dorm o oră jumate, două cel mult, mă trezesc (…) cumva cred că mă pregătesc pentru ce va urma”, a mai spus prezentatoarea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI