Ei sunt concurenţii care vor ajunge în marea finală Survivor 2021. Informaţii pe care orice fan al emisiunii trebuie să le ştie

Ana Anitoiu, Alexandru Teodorescu 23.06.2021, 22:41

Doi foști competitori de la Survivor România 2021 au dezvăluit care ar fi concurenții care vor ajunge în finala emisiunii difuzate de Kanal D. Aceștia au divulgat noi detalii despre unii dintre oamenii pe care i-au cunoscut în Republica Dominicană.

Care dintre concurenții de la Survivor 2021 vor ajunge în finală

Invitată împreună cu Sorin Pușcașu la ”Ștafeta Mixtă”, Raluca Dumitru a dezvăluit că, în opinia ei, concurenții care vor ajunge în finala ”Survivor România 2021”, din echipa Faimoșilor, sunt Elena Marin și Zannidache. Vedeta a spus că nu își dă seama cine ar urma să fie finaliștii din tabăra Războinicilor.

”Eu sunt de părere că există șanse foarte mari ca Elena și Zanni să rămână în finală. Mereu stăteam cu băieții la foc și îi întrebam cu cine se văd în finală. Clar ziceau și Elena. Eu știu clar că Elena cu Zanni vor rămâne în finală, dar nu știu de la Războinici. Așa văd eu, poate mă înșel și pe final vor fi alte persoane”, a spus Raluca Dumitru.

Ei sunt concurentii care vor ajunge in marea finala Survivor 2021. Informatii pe care orice fan al emisiunii trebuie sa le stie
Raluca Dumitru la Survivor Romania 2021

Jador i-a povestit despre iubita lui unei foste colege de la Survivor 2021

De asemenea, Raluca Dumitru a dezvăluit că Jador i-a povestit ”foarte multe” despre iubita lui de acasă, iar ea i-a făcut la rândul ei confesiuni despre partenerul ei. ”Acum nu știu dacă trebuia să spun asta!”, a adăugat ea.

La rândul lui, Sorin Pușcașu a făcut o dezvăluire picantă despre Sindy și Romina. Cele două obișnuiau să le facă masaje băieților în Republica Dominicană. Fostul concurent de la Survivor 2021 a fost răsfățat în acest fel de amândouă.

”Amândouă mi-au făcut masaj. Și Sindy și Romina. Nu știam că nu s-a dat la TV. Amândouă erau foarte bune, dar am lăsa-o pe Sindy, pentru că făcea diferit masajul. Când ajungea la cap… Ori cu coatele, ori cu picioarele, de toate a făcut. Nu am fost primul, primii au fost Andrei și Marius. Când am auzit de masaj, am zis hai să încerc și eu. Am spart camerele, că de aia nu s-a văzut la TV”, a spus Sorin Pușcașu, potrivit wowbiz.ro.

Acuzații grave la Survivor 2021

În urma consiliului de Eliminare după care Ștefan Ciuculescu a fost trimis acasă, au crescut tensiunile în Republica Dominicană, la Survivor România 2021. Zannidache a acuzat-o pe Elena Marin că joacă teatru în fața camerelor de filmat.

“A început Elena: Băiat bun, Doamne… Doar te rog să te oprești pentru că era scena aia de teatru, apoi se toarnă unul pe altul. Vezi că mi-ai zis aia, mi-ai făcut aia, ești cel mai pervers. Vreți să vă mai zic ce mi-a zis asta între patru ochi? Cuțite, cuțite, cuțite…”, a spus Zanni. Vezi AICI cum s-a apărat Elena Marin!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...