Scandal de proporții la Survivor România. Bărbatul a povestit cu ochii în lacrimi ce s-a întâmplat

Stan Filon, Alexandrina Toader 22.06.2021, 10:05
Scandal de proporții la Survivor România. Bărbatul a povestit cu ochii în lacrimi ce s-a întâmplat

Este scandal din nou la Survivor România, după ce Ștefan Ciuculescu a ales să vorbească despre relația pe care a avut-o cu Elena Marin. Faimosul tocmai ce a fost eliminat de la emisiunea fenomen difuzată de Kanal D și nu și-a mai putut ascunde emoțiile, așa că a izbucnit în plâns.

Scandal de proporții la Survivor România, după ce Ștefan Ciuculescu a auzit ce a spus despre el Elena Marin

Ștefan Ciuculescu a plecat acasă de la Survivor România după ce publicul a votat plecarea sa. A fost o despărțire emoționantă, iar acum fostul concurent a vorbit pentru prima dată după ce a plecat din Republica Dominicană. L-a durut ce a auzit din gura Elenei Marin, care a spus că el a fost cel care s-a îndepărtat.

”Eu cu Elena nu am avut niciun conflict. Nu mă asteptam sa spuna asemenea lucruri, ca eu m-am indepartat de ea. Eu nu m-am indepartat de ea absolut deloc. Ea s-a regasit in Maria, fiind si ea fata. Si nu pot eu ca barbat sa ma bag in discutiile lor. Si de acolo a realizat ea ca m-am apropiat eu mai mult de Sebi si de Zanni. Dar sunt barbat, nu?

Scandal de proportii la Survivor Romania
Scandal de proportii la Survivor Romania

”Tocmai de aia am preferat sa schimb si eu atitudinea fata de ea”

Nu pot sa ma bag eu in discutiile voastre pe care le aveti pe plaja. Sunt niste chestii pe care cred eu ca Elena nu le-a gandit si nu le-a spus cu rautate. Dar modul ca o spune si nu ca mi-o spui mie in fata, ca nu era niciun fel de problema. Dar momentul in care i-o spui Mariei ma deranjeaza.

Tocmai de aia am preferat sa schimb si eu atitudinea fata de ea. Poate nu a fost corect, poate ca am gresit, dar asta am simtit sa fac. Si nu-mi pare rau. Nu am intrat in niciun joc. Eu mi-am spus parerea despre Elena realistica din ultimele doua saptamani”, a spus fostul Faimos.

Chiar dacă recunoaște fră să vrea că s-a simțit trădat de Elena Marin, acesta s-a despărțit de ea în relații bune. S-au îmbrățișat și chiar i-a spus că vrea să o vadă câștigătoarea competiției de la Kanal D. ”Am facut acest lucru pentru ca asta am simtit. Am facut acest lucru pentru ca nu sunt o persoana ranchiunoasa. Am simtit asta pentru ca atunci cand am spus ceva, am spus-o la momentul potrivit si momentul ala pentru mine s-a incheiat”, a mai spus Stefan.

Urmăriți Impact.ro și pe