Edi Iordănescu a plecat de la FCSB. Gigi Becali spune că se duce la echipa națională

Beatrice Dumitru 14.11.2021, 15:36
Edi Iordănescu a plecat de la FCSB. Gigi Becali spune că se duce la echipa națională

Scadalul dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu a explodat în ultimele 24 de ore. Deranjat de criticile patronului, antrenorul nu a mai suportat și a decis să plece imediat de la FCSB. Gigi Becali a spus că el nu poate să mintă și de aceea a criticat jocul echipei, dar a susținut că nu a avut nimic personal cu Iordănescu jr.

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB

După mai multe contre de la distanță cu Gigi Becali, antrenorul FCSB-ului a plecat de la echipă, deși reușise să obțină șapte victorii consecurive în Liga I și un egal. Cei doi au ajuns la un acord, susține Gigi Becali, pentru o despărțire amiabilă, fără să-i achite lui Iordănescu jr. clauza de 50.000 de euro.

„Ne-am înțeles. A zis că nu vrea nimic în plus. Doar munca lui. Am vrut să-i dau banii și pe luna decembrie, dar nu a vrut. Am vrut să-i dau banii până la finalul contractului, dar nu a acceptat. Am apreciat asta. Bravo lui. A cerut 500.000, dar și-a dat seama că mai avea câteva luni de contract… Eu nu am înțeles nimic… Eu am zis de joc și asta l-a afectat. Ce să fac? Să mint?”, a declarat Gogi Becali, potrvit Gazetei Sporturilor.

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB. Gigi Becali spune că se duce la echipa națională
Edi Iordănescu a plecat de la FCSB.

Gigi Becali crede că Edi Iordănescu a vrut să renunțe la contract, deoarece este posibil să aibă o ofertă de la echipa națională. Patronul vicecampionaei începe să caute antrenor, pentru că nu se aștepta la un astfel de deznodământ.

De ce s-au certat Gigi Becali și Edi Iordănescu

Legătura dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu s-a rupt după ce milionarul din Pipera a spus că a primit o notificare scrisă din partea avocaților antrenorului, prin care a cerut să-și primească integral banii pentru a pleca de la echipă.

Edi Iordănescu a spus că imediat cum vor intra banii în cont îi va dona, declarație care l-a înfuriat la culme pe Gigi Becali. Reacția acestuia a fost una în stilul caracteristic.

N-am regretat că l-am pus pe Edi Iordănescu, dar acum, după ce văd asta, mă crucesc. Cum adică? Tu intri cu stăpânul clubului în scandal, îl și ameninți și mai și zici că iei tu banii, 500.000, și-i donezi? Păi donezi tu banii mei, mă? Eu i-am scris că așa ceva n-am văzut,” a atacat Gigi Becali la Digi Sport. 

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...