Ea este adevărata iubită a lui George Simion. Cum o cheamă și cu ce se ocupă, de fapt, viitoarea soție a politicianului

Stan Filon 25.06.2022, 16:01

George Simion se însoară și, de data aceasta, a postat și o fotografie cu viitoarea sa mireasă! Liderul AUR a creat o confuzie totală, în urmă cu câteva săptămâni, când toată lumea a înțeles că urmează să se însoare cu o altă tânără, Iulia Burcea. Într-un final, aceasta a spus că nu este iubita lui George Simion și nu urmează să se căsătorească. Ei bine, în urmă cu scurt timp, George Simion a făcut publică identitatea viitoarei sale soții.

Ea este adevărata iubită a lui George Simion

Așadar, George Simion se însoară și a făcut publică identitatea viitoarei sale soții. Este Ilinca, o tânără în vârstă de 24 de ani, care se ține departe de politică și care s-a amuzat teribil de confuzia creată în ultima perioadă de așa-zisa nuntă cu Iulia Burcea. Chiar liderul AUR a spus asta într-o postare pe Facebook.

„De acum înainte pozele acestea vor fi în minim doi! Eu și Ilinca vă invităm la nuntă. Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo”, a scris George Simion pe Facebook.

Ea este adevarata iubita a lui George Simion
Ea este adevarata iubita a lui George Simion

Pe cine invită George Simion la nuntă

Într-o altă postare, liderul AUR își invită toți fanii la nuntă, unde anunță că „dress code-ul” va fi unul obligatoriu tradițional. Toți invitații sunt rugați să se îmbrace în ia tradițională. „Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!”, a scris George Simion într-o postare pe Facebook.

Postarea politicianului în vârstă de 35 de ani a atras foarte multe comentarii. Cele mai multe dintre acestea le urează toate cele bune tinerilor însurăței. Printre aceștia se numără și celebrul medic Flavia Groșan, intrată în atenția publicului după ce și-a tratat cu succes pacienții de coronavirus după o rețetă proprie. „Acum pricep de ce ati ascuns-o in halul asta. Prea frumoasa. Sa aveți grija unul de altul”, a scris medicul, iar George Simion a replicat imediat: „Vă așteptăm la nuntă, doamna doctor!”.

Printre internauții care s-au grăbit să posteze un mesaj la anunțul făcut de George Simion s-au găsit și câțiva care să amintească de acuzațiile pe care liderul Partidului Neamul Românesc, Ninel Peia, i le-a adus liderului George Simion.

„De ce nu recunoașteți că e doar o înțelegere a dvs cu domnișoara, pentru a ascunde de fapt adevarata orientare sexuală pe care o aveți?”, „Ea știe că trebuie să se mărite?:))”, sunt doar câteva dintre astfel de mesaje. Un mesaj destul de ciudat a postat și „Luis Lazarus-Zeus Tv”, care a scris: „Hopaaaa!!! E bine ca ai găsit-o, in sfârșit! Bravo! Mai bine mai târziu decât niciodată!”.

Cea care i-a făcut public numele viitoarei soții a lui George Simion este Dana Budeanu, care a spus mai multe despre tânără, în podcastul său. Așadar, Dana Budeanu spune că George Simion se va însura cu Ilinca Munteanu, o tânără în vârstă de 24 de ani care lucrează deja în Parlamentul României, așadar nu se știe cât de mult se va ține departe de politică, așa cum a spus liderul AUR.

„Ia-ți Ilinco ziua bună, de la tată, de la mumă! Ilinca Munteanu este fericita aleasă a ‘viitorului președinte’ al României și al partidului care va avea, nu-i așa, ‘70% din voturi în 2024’! Domnișoara Munteanu are doar 24 de ani și lucrează deja în Parlamentul României, firește la grupul AUR! Așa cum ne-a promis domnu’ SIEMION, și-a dat examenele, în speță la Facultatea de Drept și a și absolvit!

Printre picături și postările de pe social media pentru viitorul soț, se ocupă și cu organizarea nunții la întâlnirile cu Adina Patru Wedding Planner, în timp ce mirele salvează România!”, a scris Dana Budeanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...