Schimbare de situaţie. Cu cine se căsătoreşte, de fapt, George Simion? Iulia Burcea nu va fi mireasa liderului AUR

Ana Anitoiu 19.06.2022, 13:50

George Simion păstrează discreția în privința viitoarei sale soții, Iulia Burcea, cu care se va căsători la finalul lunii august. Chiar dacă nu își expune partenera de viață, președintele AUR este îndrăgostit și i-a invitat la nuntă pe toți românii care vor să îi fie alături la acest eveniment important din viața lui.

Schimbare de situație în privința nunții lui George Simion

Update duminică, 19 iunie 2022, or 13.50. Liderul AUR, George Simion, a spus că s-a creat o confuzie și că, de fapt, nu Iulia Burcea este femeia alături de care va ajunge în curând în fața altarului.

Această confuzie a apărut în contextul în care pe rețelele sociale a apărut o imagine în care George Simion o ține de umeri pe Iulia Burcea. Momentul a coincis cu anunțul politicianului referitor la faptul că urmează să se însoare.

„Nu sunt iubita lui George Simion. Nu mă căsătoresc cu el”, a spus Iulia Burcea, potrivit click.ro. Nici ea și nici președintele AUR nu au dezvăluit cine va fi, de fapt, mireasa.

Știrea inițială:

George Simion pregătește o nuntă mare

Liderul AUR pregătește o nuntă mare, ce va avea loc pe 27 august, în județul Vâlcea. El i-a invitat la eveniment pe toți românii care vor să participe, a anunțat că nu vrea daruri, dar a impus, totuși, o condiție. George Simion s-a gândit chiar să închirieze autocare, pentru ca oamenii să poată ajunge la căsătoria lui.

„Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară! Pentru mine important e să veniți, nu daruri sau altceva. Obligatoriu e să veniți în cămașă tradițională”, a spus George Simion, care a dezvăluit că își dorește șase copii.

„Aș vrea ca voi, toți, peste 1.200 de oameni și zecile-sutele de mii care accesați pagina să îmi facă mie onoarea de a veni la nunta pe care o am împreună cu aleasa mea pe 27 august. Va fi cea mai mare bucurie dacă veniți, dacă veniți mii, zeci de mii, și de asta vă voi trimite în privat fiecăruia dintre voi invitații la nuntă”, a mai spus George Simion, într-un mesaj video.

Cine este viitoarea sotie a lui George Simion, Iulia Burcea
George Simion si viitoarea lui sotie, Iulia Burcea

Cine este Iulia Burcea, viitoarea soție a lui George Simion

Viitoarea soție a lui George Simion a studiat la Facultatea de Administraţie şi Afaceri din ccadrul Universității din Bucureşti și la Drept. Iulia Burcea are un master în Consultanță în Afaceri și lucrează în prezent la o companie franceză de tehnologie, Ingenico, ce produce aparate de plată cu cardul (POS).

La un moment dat, George Simion a dezvăluit că preferă să își țină viitoarea soție departe de lumina reflectoarelor, pentru că nu vreea ca și ea să fie judecată pentru orice spune. La rândul ei, Iulia Burcea evită să-și expună logodnicul pe rețelele sociale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...