Dramele cu care s-au confruntat multe vedete de la noi. O cunoscută cântăreață a fost exploatată de tatăl ei. Cum a depășit momentul

Stan Filon 04.08.2022, 08:16
Dramele cu care s-au confruntat multe vedete de la noi. O cunoscută cântăreață a fost exploatată de tatăl ei. Cum a depășit momentul

Astăzi sunt plini de viață și zâmbesc foarte des. Vocea lor este ascultată de mii și mii de ori, joacă roluri importante și au venituri consistente. Situația nu a stat deloc însă așa și în copilărie. Vorbim despre unele dintre vedetele din România care au avut probleme serioase în copilărie. Au crescut săraci lipiți pământului sau chiar au fost abuzați de către părinții lor. Poveștile lor sunt dureroase, după cum veți vedea în rândurile de mai jos.

Dramele cu care s-au confruntat multe vedete de la noi

Acum sunt adevărați formatori de opinii și de trenduri. Vorbim despre cântăreți, actori, oameni de televiziune care au reușit să treacă peste un start dezastruos în viață. Chiar dacă nici ei nu își dădeau foarte multe șanse, iată că au avut puterea să se ridice de-asupra condiției lor și să demonstreze tuturor că orice este posibil.

Din această categorie de vedete cu un trecut dureros o regăsim pe frumoasa Nadine. Mulatra a avut o copilărie zdruncinată și plină de lipsuri. La vârsta de 6 ani a rămas orfană, iar bunica ei a decis că trebuie să o dea la cămin. Copila a trăit un adevărat coșmar în sistemul instituționalizat din România. A suferit crunt de foame, de frig. La vârsta de 13 aani a fost nevoită să se angajeze pentru a se putea descurca. Iată că a reușit să treacă peste acea perioadă din viața ei, iar acum are o carieră și este mamă.

Dramele cu care s-au confruntat multe vedete de la noi
Dramele cu care s-au confruntat multe vedete de la noi

Când și-a iertat Andreea Bălan tatăl

Un alt personaj foarte cunoscut din showbizz-ul românesc care a avut o copilărie grea este Connect-R. A avut o copilărie plină de lipsuri. Mama sa vindea ziare, iar banii erau foarte puțini. Și celebrul artist a vândut ziare. A fost însă un tânăr foarte ambițios și talentat, iar acum trăiește viața pe care o merită, alături de părinții și familia lui.

Nici în familia Andreei Bălan nu a curs mereu lapte și miere. A vorbit de multe ori despre cât de sever a fost tatăl său cu ea. Vedeta a plecat la 18 ani de-acasă, după ce a aflat că tatăl său cheltuise toți banii strânși. A recunoscut că a putut să-și ierte tatăl de-abia după ce a devenit și ea părinte.

Chiar și Oana Roman a avut o copilărie grea, deși era fiica premierului Petre Roman. Mărturisea că a fost victima bullying-ului în copilărie. Vedeta susține că a trecut prin momentele nefericite în copilărie, iar timp de 15 ani i-a fost destul de greu să accepte acest lucru. La fel s-a întâmplat și cu Cabral. Și el a fost arătat de foarte multe ori cu degetul de către ceilalți copii și a fost nevoit să facă față multor insulte venite de la copii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...