Drama nebănuită a Ramonei Bădescu. „Acest lucru mă macină foarte tare”. Mesajul transmis de vedetă, cu lacrimi în ochi, din Italia

Elena Avramescu 12.09.2020, 09:44
Drama nebănuită a Ramonei Bădescu. „Acest lucru mă macină foarte tare”. Mesajul transmis de vedetă, cu lacrimi în ochi, din Italia

Frumoasa româncă a fost invitată joi, într-o emisiune a postului italian Rai1, “Storie Italiane”, prezentată de Eleonora Daniele, unde a surprins pe toată lumea atunci când a izbucnit în plâns. Motivul îl constituie părinții ei care au rămas în România, la Craiova, pe care aceasta nu a reușit să-i mai vadă de un an de zile, de când a născut.

Drama nebănuită a Ramonei Bădescu

Astăzi, 12 septembrie, tatăl vedetei împlinește vârsta de 89 de ani, însă nu se simte foarte bine, din cauza unor probleme de sănătate. Dorul de părinții ei și faptul că nu le poate fi alături în aceste momente grele a dărâmat-o pe Ramona Bădescu, făcând-o să plângă în direct.

„Nu mi-am mai văzut părinții de când am născut, de un an de zile. Din luna februarie a fost lockdown aici, ei au plecat anul trecut la sfârșitul lui septembrie din Italia, rămânând să ne vedem curând. Dar a izbucnit problema virusului.

În primele luni de viață ale lui Ignazio nu se punea problema ca eu să călătoresc cu el, având în vedere că aici în Italia primul vaccin se face după 3 luni de zile. Apoi a fost problema coronavirusului, închiderea granițelor Italiei, și din acel moment toată viața noastră s-a schimbat, trăim cu frică.

Tata împlinește împlinește 89 de ani, pe 12 septembrie, sâmbătă acum, este pentru prima oară când nu îi pot fi alături și nu pot merge acasă și acest lucru mă macină foarte tare, pentru că tata este și grav bolnav, are niște probleme de sănătate, este și vârsta, dar din fericire fratele meu care este medic îi este alături” a spus, plină de tristețe, Ramona Bădescu, potrivit Click!.

Drama nebanuita a Ramonei Bădescu
Ramona Bădescu alături de părinții ei, în Roma

Mesajul transmis de vedetă, cu lacrimi în ochi, din Italia

Ramona Bădescu a mărturisit că întenționa să vină în România azi, cu ocazia aniversării tatălui său, însă nu sunt zboruri cu întoarcere spre Italia, așa că a trebuit să renunțe la acest lucru. În plus, trebuia să stea în carantină două săptămâni, iar asta i-ar fi pus probleme în privința copilului său.

Eu îl știu pe tata foarte puternic.  Mă doare să văd că acea persoană puternică pe care o știam nu mai este așa în putere, că boala îi ia din demnitate și din forța lui. Voiam să vin acasă sâmbătă, dar nu am întoarceri spre Italia din Craiova, până pe 27 octombrie fiind închis totul. Și ar fi trebuit să stau și în carantină două săptămâni la întoarcere, dar nu contează, contează că nu mai sunt zboruri de întoarcere. Pentru mine familia mea este totul. Marele vis al părinților mei era să le dăruiesc un nepot!

Și mama mea, săraca de ea, are 85 de ani. Nu mai are așa forțe nici ea. Vorbim zilnic la telefon și prin Facetime ca să își vadă nepotul și să mă țină la curent cu starea lor de sănătate. Sper să fie totul bine și spre sfârșitul lui octombrie să pot ajunge acasă, la Craiova, să îmi văd părinții” a mai spus actrița.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...