Ramona Bădescu a explicat cum e să fii mamă la 51 de ani. Dezvăluiri despre tatăl copilului

Redacția IMPACT 06.03.2020, 14:40
Ramona Bădescu a explicat cum e să fii mamă la 51 de ani. Dezvăluiri despre tatăl copilului

Ramona Bădescu a oferit declarații inedite, în premieră, despre experiența ei de mamă. La vârsta de 51 de ani, vedeta a făcut mărturisiri foarte sincere despre această perioadă foarte fericită din viața ei.

Ramona Bădescu a explicat cum e să fii mamă la 51 de ani

Ramona Bădescu a devenit pentru prima oară mămică anul trecut, pe data de 17 septembrie. Vedeta a apelat la o clinică medicală privată, localizată în Roma, în Italia, pentru a naște. Bebelușul său i-a schimbat complet viața și se dedică complet perioadei minunate pe care o traversează. Totodată, aceasta nu oferit detalii despre tatăl băiețelului ei, sau numele micuțului.

De aceea, Ramona Bădescu a ales să își țină această parte a vieții departe public. De cinci luni și jumătate, vedeta a mărturisit că are parte de un trai total diferit, față de cum se obișnuise. Mai mult, Ramona Bădescu a născut în mare secret și nimeni nu a știut, la acel moment, despre sarcina femeii celebre.

Ramona Bădescu a explicat cum e să fii mamă la 51 de ani. Dezvăluiri despre tatăl copilului1
Ramona Bădescu a devenit mămică la vârsta de 51 de ani și a mărturisit că viața ei s-a schimbat complet, în această perioadă

“Primul interviu l-am dat când băiețelul meu era încă în burtică, de atunci mă simțeam mamă. Mi-am luat de atunci în serios poziția mea de viitoare mămică și am încercat să am o sarcină perfectă! Am ținut să respect anumite reguli pentru asta. Am citit foarte multe lucruri, cărți, m-am documentat de pe internet, pentru că nu le știam. E o lume nouă pe care o descoperi. În fiecare zi ce trece, sufletul pe care îl ai în tine se transformă.”, a dezvăluit Ramona Bădescu, potrivit click.ro.

Dezvăluiri despre tatăl copilului

Vedeta nu a dorit să ofere prea multe detalii despre cine este bărbatul care o face foarte fericită, și alături de care are un bebeluș de câteva luni. Se pare că între cei doi a existat o relație la distanță, dar că acest aspect nu le-a afectat foarte mult povestea de iubire și legătura lor a rămas la fel de profundă. Totuși, identitatea acestuia a rămas un mare secret, pentru moment, Ramona Bădescu glumind chiar pe acest subiect.

“Sunteți curioși, nu? Lucrurile intime rămân private și sunt foarte geloasă și egoistă, le trăiesc pentru mine! Pot să spun că l-am așteptat o viață întreagă pe iubitul meu și pe tatăl copilului meu, dar este singurul bărbat care putea să fie tatăl copilului meu! Este exact ce mi-am dorit, suntem fericiți împreună și ne trăim acest moment atât de minunat cu discreție și cu eleganță, pentru că este al nostru personal, nu este un moment legat de meseriile noastre. Faptul de a putea alege să îți trăiești viața fără să ți-o expui cred că este un atu! Cu siguranță, la momentul potrivit, o să puteți afla mai multe. Soțul meu nu face parte din lumea showbizului și este normal, din respect față de el, să nu-l implic în meseria mea. Într-o lume atât de expozivă și atât de plină, noi am ales. Chiar dacă am renunțat la foarte multe apariții TV și la foarte multe interviuri, am făcut-o din respectul pe care i-l port fiului meu și pentru că am considerat atât de emoționant acest moment, încât am lăsat totul deoparte.”, a mai spus Ramona Bădescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI