Dorian Popa și-a lăsat până și fanii cu gura căscată. ”Ce faci cu ăla în piscină?”

Diana Radu 04.08.2020, 13:25

Dorian Popa și-a luat din nou prin surprindere fanii cu ultima aroganță pe care a facut-o. Artistul și-a construit o vilă de lux în Domnești după propriile dorințe, care este în totalitate albă și dotată cu mobilier și tehnologie modernă, dar și cu o piscină superbă.

Cu ce și-a surprins Dorian Popa de data aceasta fanii

Cântărețul se află printre cei mai apreciați artiști din țară, astfel încât a făcut acest lucru să se vadă și prin vila sa de lux. După ce recent și-a terminat piscina din curte, dar și baia exterioară, Dorian și-a cumpărat zilele trecute un skijet pentru piscină, cu care s-a lăudat pe contul său de Instagram. Alături de fotografie, artistul a scris următorul mesaj: „Casa mea, regulile mele”.

dorian popa, piscina, fani
Cu ce și-a surprins Dorian Popa de data aceasta fanii

Postarea artistului a strâns peste 90.000 de aprecieri, precum și o serie de reacții din parte internauților. Unii dintre ei îl susțin și îl apreciază pe artist, în timp ce alții îl critică pentru faptul că risipește bani aiurea. De exemplu, un internaut nu înțelege ce ar putea face acesta cu un skijet într-o piscină.

Câți bani a investit Dorian Popa în vila de lux din Domnești

Dorian Popa s-a mutat împreună cu iubita sa în noua lui vilă acum câteva luni. Artistul și-a ținut admiratorii în permanență la curent cu planurile sale pentru casă prin intermediul videoclip-urilor făcute și postate de acesta pe canalul său de YouTube. Astfel, toată lumea știe cum arată casa în care acesta locuiește acum. Mai mult, el a dezvăluit și câți bani a investit în proiectul lui de suflet.

„Undeva pe la 250.000 de euro de m-am oprit din numărat pentru că efectiv m-am speriat. Vă spun sincer sub ochii lui Doamne-Doamne că eu nu credeam că o să trec de 200.000 de euro. Planul meu era de fapt între 170.000-180.000 de euro cu toată casa cu tot cu piscină. Vă dați seama ce fabule aveam eu în cap. Am sărit bine de cifra de 300.000 de euro, dar totul este de prisos să mai discutăm asta acum”, a spus Dorian Popa, într-un video pe canalul său de YouTube.

Urmăriți Impact.ro și pe