Dorian Popa a ajuns În Gura Presei. Incredibil ce a putut să spună Mircea Badea despre artist în emisiunea de la Antena 3

Diana Dumitrache 27.07.2020, 12:04

Că Mircea Badea este un prezentator care critică aspru pe cei mai mulţi artişti din România nu mai este de mult timp un secret. Dorian Popa a ajuns şi el „În Gura Presei”. Iată ce a spus realizatorul TV despre îndrăgitul cântăreţ.

Dorian Popa, luat în vizor de Mircea Badea, la “În Gura Presei”

Dacă în urmă cu doar câteva zile, Mircea Badea îl critica pe Dorian Popa pentru concertul privat susţinut în faţa a câtorva zeci de tineri, prezentatorul de la Antena 3 l-a luat din nou în vizor. Fostul concurent de la “Asia Express” a strâns două milioane de urmăritori pe pagina sa de Instagram, spre uimirea realizatorului TV.

”Mulțumesc, Doamne, pentru două mili! Vă mulțumesc vouă pentru două mili, ne vedem în călătoria până la 3. Hâtz, Johnule!”, a scris Dorian Popa pe reţeaua de socializare.

Dorian Popa a ajuns În Gura Presei. Incredibil ce a putut să spună Mircea Badea despre artist în emisiunea de la Antena 3
Dorian Popa a ajuns În Gura Presei. Incredibil ce a putut să spună Mircea Badea despre artist în emisiunea de la Antena 3

”Este urmărit de două milioane de oameni și, îți dai seama, am studiat și eu fenomenul. M-am uitat să văd și eu ce face Dorian Popa. Este genial! Este absolut genial. Face foarte mulți bani pe bază de Instagram și influencereală din asta. Și este atât de tare, de ce? Cred că are vreo șapte cuvinte pe care le folosește, șapte cuvinte… Din șapte cuvinte, are 2 milioane de followeri și face mulți bani.

Și pe alea șapte cuvinte le spune mereu la fel. La fel spune orice! De două săptămâni, de când îl urmăresc, ca să deslușesc ingredientele succesului la publicul tânăr care ne va plăti nouă pensiile, am constatat că zice: Hâtz, Johnule! Asta e de bază! La orice postare despre orice spune ”Hâtz, Johnule!”, nu știu exact ce înseamnă. Zice mereu cu aceeași intonație: ”Hâtz, Johnule, ce taaare e!”. Mai zice: ”Așa, tatăăă! Swipe, swipe!”. Swipe înseamnă să dai cu degetul în sus pe ecran și să te duci pe site-ul care-ți dă pateuri, cauciucuri sau ce vinde el în momentul ăla. Asta e tot ce zice: ”Hâtz, Johnule, ce taaare. Așa, tatăăă! Swipe, swipe!”, a spus Mircea Badea.

Dorian Popa, vlogger şi cântăreţ de mare succes

Dorian Popa a devenit cunoscută în 2011, odată cu apariția sa în serialul „Pariu cu viața” alături de colegii săi din Lala Bând, pe PRO TV. A fost concurent la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, apoi a schimbat tabăra şi a ajuns la Antena 1. Aici, a fost jurat “Next Star”, dar şi concurent “Asia Express” şi “Ultimul trib”.

Piesele sale sunt printre cele mai ascultate de tinerii de astăzi, iar vlogul de pe YouTube are 1,75 de milioane de subscriberi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...